Alondra Babykamer Evolutive

 

Jouw kindje is heel bijzonder en verdiend daarom een unieke kinderkamer. Met de meubels van de Evolutive serie weet je zeker dat je iets bijzonders in huis haalt. Op deze pagina vind je en overzicht met de complete babykamer. Tevens kun je hier alle meubels uit de Alondra Evolutive serie ook los bestellen.

 

Uitstekende kwaliteit

Alondra meubels zitten in het hoogste segment kwaliteitsmeubels voor babykamers. Van een Alondra babykamer heb je gegarandeerd jarenlang plezier! Alle meubels uit de Evolutive serie zijn gemaakt van gelakt MDF en massief grenen. De meubels zijn dus van uitstekende kwaliteit en bovendien gemakkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak. Door de afwerking met lak krijgt de babykamer een moderne look.

 

Kies je kleur

De meubels van de Alondra Babykamer Evolutive zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een neutrale kleur en de meubels opfleuren met kleurrijke accessoires, maar je kunt ook voor een ledikant, commode en kast gaan met een kleurrijk detail. Verf één muur in de babykamer in dezelfde kleur en je hebt een prachtige themakamer! Als je dit wat te druk vindt kun je de muren natuurlijk ook neutraal houden.