Alondra Babykamer Orbit

 

De Alondra babykamer Orbit is voorzien van diverse extra’s. Zo kan het deurtje van de commode linksom of rechtsom open en zijn de deuren voorzien van soft closing. Het ledikantje is in hoogte verstelbaar zodat je de eerste periode niet zo diep hoeft te bukken. De meubels hebben een glad oppervlak waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn. De Orbit serie bestaat uit een kast, een ledikant en een commode zodat je alle benodigde meubels uit dezelfde serie aan kunt schaffen.

 

Speels design

De meubels van Alondra uit de Orbit serie zijn vormgegeven met een speels design. Dit is natuurlijk perfect voor in de babykamer! Door een contrasterende vormen (en kleuren) toe te voegen krijgen de meubels nét een beetje meer waardoor ze echt anders zijn dan andere babykamers. De meubels zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. Welke is jouw favoriet?

 

Allerbeste kwaliteit

Voor de Alondra Babykamer Orbit is gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De meubels voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, precies zoals we van Alondra gewend zijn. Alle producten zijn uitvoerig getest zodat we jou ervan kunnen verzekeren dat je met een perfect product van doen hebt.