Alondra Babykamer Paris

 

Met de Alondra Babykamer Paris waan je je in de Franse hoofdstad. Op de meubels zie je het sierlijke silhouet van de Eiffeltoren, één van de meest populaire bezienswaardigheden van de stad van de liefde. Andere bijnamen voor Parijs zijn stad van de mode en de lichtstad. Mooi om de babykamer in te richten met deze gedachte!

 

Elegantie ten top

De Alondra Babykamer Paris straalt één en al elegantie uit. Komt het door de wit gelakte oppervlaktes? Of zijn het de sierlijke stalen poten die ervoor zorgen? De creatieve vormen van de Eiffeltoren spelen waarschijnlijk ook een rol. De passende kleurencombinaties zorgen ervoor dat het geheel er strak uitziet. Met de Alondra babykamer Paris heb je werkelijk een unieke meubelset voor de babykamer.

 

Perfecte kwaliteit

Bij Alondra wordt er dagelijks gewerkt aan het verbeteren van de meubels en de ontwerpen. En dat merk je! Al jarenlang staat Alondra bekend om haar kwalitatieve meubels die uitgewerkt zijn met oog voor details. Tot in de puntjes wordt ieder meubelstuk nauwkeurig afgewerkt wat resulteert in jarenlang gebruiksplezier. De meubels worden in Nederland minimaal verkocht zodat je echt iets origineels hebt. Wel zo leuk natuurlijk...