Bedtextiel

collectie

 

Vooral als je baby net geboren is brengt deze de meeste tijd van de dag door in zijn of haar bedje. Een veilige slaapplek voor je kindje is daarom heel belangrijk. Zo is de Aerosleep een must have in het ledikantje of wiegje, en voorkom je verstikkingsgevaar. Lakentjes, dekens, sluiers, etc. zijn in vele kleuren en soorten verkrijgbaar. Voor ieder interieur vind je hier de perfecte aankleding die hierbij past. Bekende merken als Koeka, Baby's Only en Imps & Elfs zijn dé trend van dit moment.

 

 
 

 

Bedtextiel


Overtrekken, lakens, moltons. .. Voor een babybedje heb je veel bedtextiel nodig. Over het matras hoort een molton. Dan is er nog een dekbed nodig met dekbedovertrek. Of kies je voor een deken en een laken? Ook dat kan.

Ruime keus
Alles is mogelijk bij Babypark. In ons ruime assortiment bedtextiel zit voor elk wat wils. Wij verkopen dekbedovertrekken in lichte, zachte tinten, maar ook in stoere en vrolijke kleuren. Met motiefje of zonder? We verkopen het allemaal. En wees eens eerlijk, onze producten zijn niet duur!

Bezoek een van onze winkels of bestel online
Heb je het bedtextiel gevonden waarnaar je op zoek was? Bestel je product online of bezoek een van onze megastores. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn je graag van dienst!