Bloom
Fresco chrome

 

Nu te gebruiken van 0 tot 8 jaar...

De Bloom Fresco Chrome is de ideale kinderstoel voor zowel ouder als kind! De Bloom kinderstoel is eenvoudig te gebruiken en biedt alle mogelijkheden welke jij je maar kunt wensen. Met een leuk zitje maak je de Bloom kinderstoel helemaal compleet, er is keuze uit diverse verschillende kleuren. Kies je voor comfort, gebruiksgemak en optimale functionaliteit? Dan is de Bloom Fresco Chrome kinderstoel wat voor jou!

 

 

Bloom Fresco Chrome kinderstoel

 

De Bloom Fresco Chrome, van het merk Bloom, is een kinderstoel met stijl. Het is een stoel die je niet alleen koopt vanwege de praktische functies, maar ook vanwege het design. De Fresco Chrome is trendy en hip, kortom, een stoel die je wilt laten zien.

 

Past aan elke tafel

De Bloom Fresco Chroom is bedoeld voor elke plek in huis. Dankzij de wielen verplaats je deze kinderstoel heel gemakkelijk naar een andere ruimte. Of je ‘m nu wilt aanschuiven aan de eettafel of aan de keukenbar, het kan allemaal. De hoogte van de stoel is verstelbaar.

 

Voor baby tot achtjarige

In de eerste zes maanden na de geboorte, plaats je de Bloom Fresco Chroom in de babymodus. Dat is een unieke ligpositie. Daarna gebruik je de baby-peuter modus. Is je kind ongeveer drie jaar oud, dan is de kinderstoelmodus ideaal. In deze positie kan je kind nog jaren in de stoel zitten, totdat het acht jaar oud is.

 

Bekijk de Bloom Fresco Chrome video