Bugaboo Donkey

 

Bestel je Bugaboo Donkey kinderwagen online...

De Bugaboo Donkey is de convertible kinderwagen voor 1 kind, 2 kinderen én bagage. Met andere woorden, de kinderwagen die met je meegroeit. Of je nu 1 kind, 2 kinderen of een tweeling hebt, Bugaboo Donkey kinderwagen past altijd. In drie eenvoudige clicks verandert de Bugaboo Donkey van een volwaardige mono tot een volwaardige duo kinderwagen. En net zo makkelijk weer terug. Met de veelzijdige en flexibele bagagemogelijkheden is er meer dan genoeg ruimte voor je spullen. Dankzij zijn innovatieve, uitschuifbare mechanisme, verandert de Bugaboo Donkey super makkelijk van een mono naar een duo kinderwagen, en weer terug. En dat in drie simpele bewegingen: Click. Wooosh. Pop!

 

Bugaboo Donkey

 

Deze nieuwe kinderwagen van Bugaboo biedt alle opties welke jij je maar  kunt wensen. Je kunt de Donkey eenvoudig omtoveren tot een echte  handige duowagen. En dat alles in slechts een paar klicks. Bugaboo staat bekend vanwege de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak, bij de Donkey is alles hiervan terug te vinden. Al met al is de Donkey een innovatief en revolutionair product.

 

Bugaboo Donkey Mono

De Mono is ideaal voor één kind, de Donkey Mono beschikt over een comfortabele zitting en een stevig frame zodat je elke uitdaging met je kleine aant kunt gaan. Daarnaast is het super handig dat je  het frame uit kunt schuiven en er zo een handige, grote boodschappenmand naast kunt zetten.

 

Bugaboo Donkey Duo

De Duo is geschikt voor twee kinderen van verschillende leeftijden, bijvoorbeeld een peuter en een baby. Je kunt eenvoudig de reiswieg en de zitting naast elkaar zetten. De Donkey blijft daarbij ook nog eens comfortabel te besturen.

 

Bugaboo Donkey Twin

Wat is er nou leuker dan twee baby’s naast elkaar in de wandelwagen te zien zitten? De Donkey biedt het allemaal. Met de Donkey Twin ben je van alle gemakken voorzien, twee zittingen en twee reiswiegen zorgen ervoor dat jij je kleintjes overal gemakkelijk mee naartoe kan nemen.

 

Bugaboo Donkey Video