Stokke Scoot

Profiteer!

Nu een gratis Kidsriver Verzorgingstas t.w.v. 39,95 in kleur naar keuze bij aankoop van deze complete kinderwagen. meer info...

Stokke® Scoot™

 

Vernuftige wandelwagen van Stokke®...! De Stokke® Scoot is een multifunctionele en handige buggy voor iedere ouder die niet van poespas houdt. Voorzien van alle benodigdheden die je maar kunt wensen, kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. De buggy beschikt over een ergonomische, omkeerbare zitting, ruime boodschappenmand en je kunt 'm vanaf de geboorte gebruiken in combinatie met een Stokke® iZi Go baby-autostoeltje. Voor meer informatie over de Stokke® Scoot, klik één van de producten aan. Bekijk alle Stokke® kinderwagens ...

 

Laagste prijsgarantie!
Ons team van prijsmeters controleert elke dag de prijzen van babywinkels door heel Nederland

Wat is er vernieuwd aan de Stokke Scoot kinderwagen?

 

  1. 1. Onderstel
  2. 2. Duwstang
  3. 3. Banden
  4. 4. Zitpositie

 

Onderstel

Het onderstel van de Stokke Scoot is compleet vernieuwd. Het nieuwe onderstel heeft dan ook de naam Stokke Scoot V2. Vooral de kwaliteit en stevigheid zijn verbeterd. Er is ook gekozen voor een rubuuster design. Dit maakt de Scoot compleet als een echte all-terrain kinderwagen.

 

Duwstang

De nieuwe verstelbare duwstang van de Stokke Scoot kinderwagen is ideaal voor grotere en langere ouders. Je verstelt de duwstang eenvoudig in op de gewenste hoogte en je bent klaar voor de wandeling.

 

Banden

Stad, bos of strand? Met de nieuwe all-terrain wielen van de Stokke Scoot kun je elke uitdaging aan. De banden zijn gemaakt van zacht rubber en gevuld met foam. Zo kan geen enkel bandje lek raken en de Scoot rijd nog soepeler dan ooit tevoren.

 

Zitpositie

De nieuwe zitpositie zorgt ervoor dat je nog beter op gelijke hoogte kunt communiceren met je kindje. Het zitje beschikt over drie zitposities, optimale ventilatie en een extra grote zonnekap.

De nieuwe Stokke Scoot is de perfecte keuze voor een dagje shoppen of voor een off-road wandeling.

 

Bekijk de Stokke Scoot video