Profiteer!

Nu een gratis Kidsriver verzorgingstas t.w.v. 39,95 bij aankoop van deze complete kinderwagen. ( m.u.v. Limited Edition ) meer info...

Stokke® Xplory® kinderwagen

 

Een koets voor je kindje...! Ervaar de Stokke® Xplory® kinderwagen. Helemaal ontworpen om het voor u en uw kind zo
comfortabel mogelijk te maken. De Stokke® Xplory® kinderwagen heeft als voordeel dat uw kindje altijd op de juiste hoogte
kan meegenieten van de wereld om hem heen. De voordeligste Stokke® Xplory® koopt u bij Babypark.

 

Stokke® Xplory® Kinderwagen

 

Onderweg houd je het liefst contact met je baby, dat begrijpt Stokke maar al te goed. In het doordachte ontwerp van de Stokke Xplory kinderwagen is hier rekening mee gehouden. Het zitje van de Stokke Xplory is in hoogte verstelbaar en omkeerbaar naar jou toe, hierdoor kun je voortdurend contact houden met je kindje. Door de unieke hoogte waarop het zitje kan worden ingesteld, heeft de baby een perfect uitzicht!

 

In hoogte verstelbaar zitje

Neem je de Stokke Xplory mee naar een restaurant, dan schuif je deze gewoon aan tafel. Hoe klein je kindje ook is, het maakt volwaardig deel uit van het gezelschap. Doordat het zitje in hoogte verstelbaar is kan het kind op dezelfde hoogte als de ouders zitten. Een ander voordeel is dat je niet zoveel hoeft te bukken als je het kindje in het zitje legt of er uit haalt.

 

De Stokke Xplory kinderwagen groeit met je kindje mee

De Stokke Xplory kinderwagen is een kinderwagen die met je kindje meegroeit (geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar). De voetsteun is verstelbaar, evenals de zitdiepte van het zitje. Voor elke lengte en voorkeurshouding van je kindje is er een comfortabele en veilige stand.

 

Bekijk de Stokke Xplory instructievideo