1 Resultaten
  • Quick view Colibries Luieretui Beech

    Colibries Luieretui Beech

    Beperkte voorraad
    15,95
1 Resultaten

Colibries

 

Berg de kleding van je kindje op in een sfeervolle Colibries opbergmand of laat je kindje spelen op een mooi en comfortabel Colibries boxkleed. De opbergmanden, accessoires en andere producten van Colibries zijn te mooi om te laten liggen. Bestel vandaag nog een leuk Colibries product online via onze webshop.

 

Oosters design

Thuy, de oprichter van Colibries, komt uit Vietnam. Haar producten zijn beïnvloed door zijn oosterse roots. Zij bracht de meeste tijd door in Nederland, waar haar passie voor interieurdecor groeide. Tijdens haar reizen door Vietnam ontmoette ze traditionele mandenmakers. Hun werk inspireerde haar. Ze zag dat de ambacht van traditionele mandenmakers aan het uitsterven is en wilde graag iets van hun werk delen met de westerse wereld.

 

Gemaakt van natuurlijke vezels

Thuy bracht oosters design en westerse lifestyle bij elkaar. Alle Colibries producten zijn gemaakt van papier en lijken op leer. Dit materiaal bestaat volledig uit natuurlijke vezels. De producten van Colibries zijn dus niet alleen mooi om te zien, maar ook erg duurzaam.