Diaper Champ: dag gebruikte luiers

 

Kampioen in opbergen

Hoewel de meeste plasjes en ontlasting van baby’s niet heel erg ruiken, kun je er toch wel een paar luiers bij hebben die je het liefst met een wasknijper op je neus wilt weggooien. In de vuilnisbak is niet altijd een goed idee. Vooral als je luchtjes wilt vermijden. Kies dan voor een luieremmer van Diaper Champ. Deze luieremmers hebben een speciaal kantelsysteem, waardoor de luiers in de emmer verdwijnen zonder geurtjes te verspreiden. Diaper Champ luieremmers zijn het meest verkocht in Amerika en natuurlijk verkrijgbaar bij de Diaper Champ webshop hier op Babypark.nl.

 

Diaper Champ online shop

Ben je op zoek naar een goede luieremmer dan ben kun je het beste een Diaper Champ kopen. Deze luieremmer houdt geurtjes binnen in de emmer. Is de emmer vol, dan kun je deze ook makkelijk legen. Op Babypark.nl vind je ook regelmatig een leuke Diaper Champ aanbieding in deze webshop. Bijvoorbeeld in combinatie met andere producten. Je kunt de Diaper Champ gebruiken voor hydrofiel luiers, maar ook om wegwerpluiers in weg te gooien.

 

Groot aanbod luieremmers

Bij Babypark vind je een ruime selectie van luieremmers. Van eenvoudige luieremmers tot meer geavanceerde luieremmers, zoals de Diaper Champ. Bestel eenvoudig online en je bestelling wordt gratis thuisbezorgd!