32 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end
 • Quick view Dooky Zero+ Zonnescherm Stars

  Dooky Zero+ Zonnescherm Stars

  Beperkte voorraad
  17,99
 • Quick view Dooky Design Stars

  Dooky Cover Stars

  Uit voorraad leverbaar
  22,99
 • Quick view Dooky Design Cirkels

  Dooky Cover Cirkels

  Uit voorraad leverbaar
  21,95
 • Quick view Dooky Hoody Stars

  Dooky Hoody Zonnekap Stars

  Uit voorraad leverbaar
  22,99
 • Quick view Dooky Winter

  Dooky Cover Winter

  Uit voorraad leverbaar
  19,99
32 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end

Dooky

 

In onze Dooky online shop vind je de handige Dooky beschermdoek, die je kindje in bijvoorbeeld de kinderwagen of buggy beschermt tegen weersomstandigheden, zoals zon, regen en licht. Daarnaast beschermt de doek ook tegen hinderlijke omgevingsprikkels, zodat je kindje veilig beschermd kan uitrusten. Kijk eens rond in onze Dooky webshop en ontdek de mogelijkheden!

 

Praktisch en duurzaam

De Dooky beschermdoek biedt een alternatieve oplossing voor onelegante hydrofiele doeken of jassen over de wandelwagen. Het artikel is gemakkelijk te bevestigen en in alle hoogtes verstelbaar. Zo kun je het zonlicht uit de ogen van je kindje houden door de doek een beetje op te rollen en tegelijkertijd oogcontact houden. De Dooky is te verkrijgen in vele trendy kleuren en is UV-beschermend. Het gaat om een uniek, geregistreerd ontwerp met klittenband en koordjes waarmee je de doek vastmaakt.

 

Op welke merken past de Dooky beschermer?

Wil je ook zo'n handige beschermdoek van Dooky kopen? Het product is universeel en past dus op alle bekende merken autostoeltjes, kinderwagens en buggy's. Onder productinformatie vind je alle bijzonderheden van de Dooky van je keuze.