1 Resultaten

Lijst  Foto-tabel 

  • Quick view Inglesina Gusto Kinderstoel

    Inglesina Gusto Kinderstoel

    Niet op voorraad
    169,-
1 Resultaten

Lijst  Foto-tabel 

Inglesina

 

Het Italiaanse merk Inglesina is vooral bekend vanwege haar elegante kinderwagens met een klassieke uitstraling. Inglesina streeft altijd naar kwaliteit en naar design met allure. Dit komt duidelijk in al haar producten terug.

 

Klassiek én van deze tijd

Inglesina kinderwagens stralen de elegantie van vroeger tijden uit. Je vervoert je kindje helemaal in stijl. Tegelijkertijd geniet je van de mogelijkheden van deze tijd. Het onderstel van een Inglesina kinderwagen combineer je bijvoorbeeld gemakkelijk met een buggy-inzet. De ruggensteun van de buggy is vaak in meerdere posities verstelbaar. Soms hoort bij de kinderwagen ook een boodschappenmand, zodat je de kinderwagen gemakkelijk meeneemt bij het boodschappen doen. Verder klap je de meeste Inglesina kinderwagens heel eenvoudig in tot een compact pakketje.

 

Bestel Inglesina producten online

Vervoer je kindje in stijl en schaf een Inglesina kinderwagen aan. Of koop een ander, stijlvol product van Inglesina. Doe vandaag nog je bestelling online via onze webshop en profiteer van onze laagste prijs garantie. Kom je ergens anders hetzelfde Inglesina product tegen voor een lagere prijs? Laat het ons weten, dan krijg jij dit product bij ons voor dezelfde prijs.