Rockin’Baby

 

Rockin’Baby is een merk van draagzakken. Het gebruik van een Rockin’Baby draagzak heeft veel voordelen. De draagzak is gemakkelijk passend te maken voor elk lichaam. Je draagt je kindje in één van de posities naar keuze. Wordt de draagzak vies, dan was je deze vaak gewoon even uit in de wasmachine. De draagzakken zijn gemaakt van stofjes met de leukste patroontjes en zien er dan ook prachtig uit.

 

Mother to Mother

Wist je trouwens dat je met de aankoop van een Rockin’Baby draagzak Afrikaanse moeders helpt? Voor elke draagzak die jij koopt, geeft Rockin’Baby een draagzak weg aan een moeder in Haiti of Kenia. Deze ‘Mother to Mother’ actie maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk om een Rockin’Baby draagzak te bestellen!

 

Bestel direct online

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod aan Rockin’Baby producten. Bestel een leuke draagzak online via onze webshop, betaal direct online en ontvang morgen jouw bestelling thuis! Voorwaarde is dat jouw bestelling ons op een werkdag nog vóór 20.00 uur bereikt en het product bij ons op voorraad is.