phil&teds
Promenade

 

Een magische kinderwagen...

De Promenade van phil&teds is de eerste, enige kinderwagen die beschikt over een omkeerbaar zitje welke in een reiswieg veranderd kan worden. Is dat niet handig? Verder is de phil&teds Promenade om te bouwen naar een heuse tweelingwagen. Met het extra Duozitje™ ben je helemaal van alle gemakken voorzien. Kortom: een revolutionaire nieuwe kinderwagen die speciaal voor jou is gemaakt.

 

Alle phil&teds kinderwagens...

 

 

Profiteer!

Nu een gratis Kidsriver Verzorgingstas t.w.v. 39,99 in kleur naar keuze bij aankoop van deze kinderwagen. meer info...

1 Resultaten
1 Resultaten

phil&teds Promenade kinderwagen

 

De phil&teds Promenade is de ideale kinderwagen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wil je twee kinderen vervoeren? Schaf dan een duokit aan. Ook als duowagen is de phil&teds Promenade licht van gewicht en compact.

 

De Promenade als monowagen

Het zitje van de phil&teds Promenade plaats je van je af of naar je toe. Bij deze laatste positie houd je onderweg oogcontact met je kindje. De rugleuning verstel je in één van de drie mogelijke posities van lig- tot zitstand. In een handomdraai bouw je het zitje om tot een reiswieg. Het zitje is dus een zitje en een reiswieg in één.

 

De Promenade als duowagen

De duokit plaats je achter het eerste zitje. Hierdoor blijft de wagen lekker compact. Met een breedte van slechts 64 cm is de Promenade als duowagen niet breder dan een gewone kinderwagen. Je rijdt de phil&teds Promenade door de smalste steegjes en winkelgangen, zelfs met twee kinderen.

 

Bekijk de phil&teds Promenade video