Campingbed aankleedblad

Door een aankleedblad op het campingbedje te bevestigen, maak je als het ware van jouw campingbedje een soort commode. Een handige ruimtebesparende optie om je kindje te kunnen verschonen op bijvoorbeeld vakantie. Ook in het assortiment van Babypark vind je een dergelijk aankleedblad voor een campingbed. Bestel het voordelig online via onze webshop. Wij hebben een team van prijsmeters die de prijzen controleert in winkels om er zeker van te zijn dat Babypark nog steeds de laagste prijzen hanteert. Mocht je onverhoopt een artikel binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper vinden dan betalen wij het verschil terug. Zo weet je dus zeker dat je nooit teveel betaalt voor jouw aankleedblad.

Lees meer...

Assortiment aankleedblad campingbed

Het aankleedblad dat je bij Babypark kunt bestellen, is eenvoudig te reinigen en is gemaakt van kindvriendelijke stoffen (gecertificeerde Oeko-Tex® stoffen). Je zet het eenvoudig op het campingbedje en zet het vast met de vergrendelknop. Net als een campingbedje is ook het campingbed aankleedblad inklapbaar en daardoor eenvoudig op te bergen. Een praktische accessoire voor een campingbedje dus. Maar er zijn meer accessoires verkrijgbaar voor de campingbedjes in ons assortiment zoals bijvoorbeeld een klamboe. Wanneer je voor een campingbedje gaat met de standaard ledikantafmetingen dan kun je zelfs jouw ledikantaccessoires daarvoor gebruiken. Bekijk ons assortiment aan accessoires en voeg ze eenvoudig toe aan jouw bestelling.

Aankleedblad bestellen

Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden wij gratis. Bestel je voor 20:00 uur dan zorgt onze eigen bezorgdienst ervoor dat het nog dezelfde dag wordt verzonden. Je kunt ook onze artikelen met eigen ogen komen bekijken in een van onze 10 megastores in Nederland. Daar ontvang je deskundig advies van ons team productspecialisten. Onze specialisten helpen je tot de juiste keuze te komen en beantwoorden al jouw vragen. Je kunt je vragen ook via chat, email, telefoon en zelfs WhatsApp stellen. Bekijk onze contactpagina voor alle beschikbare kanalen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Nuna Sena Aankleedvlak Night

    Het Nuna Sena Aankleedvlak Night plaats je eenvoudig op het Sena campingbedje voor extra gemak en comfort om je kindje te verschonen. Het aankleedvlak is inklapbaar, belastbaar tot 11 kg en makkelijk te reinigen.
    79,99
1 Resultaten
Trustpilot