Poetree Kids tienerkamer accessoires

Maak de tienerkamer extra gezellig met Poetree Kids tienerkamer accessoires. Onze Poetree Kids tienerkamer accessoires zijn vaak heel praktisch en stijlvol tegelijk. Met deze accessoires ziet de tienerkamer er extra sfeervol uit.

Lees meer...

Praktische tienerkamer accessoires van Poetree Kids

Van Poetree Kids hebben wij meestal leuke opbergmandjes in ons assortiment. Deze opbergmandjes zijn helemaal van deze tijd en zijn uitgevoerd in mooie, zachte tinten. In deze tienerkamer accessoires van Poetree Kids berg je kleine spulletjes op, bijvoorbeeld je borstel en andere toiletspullen. Of je gebruikt het mandje voor allerlei losse spulletjes waarvoor je geen plekje kunt vinden. Hoe dan ook, een Poetree Kids opbergmandje komt altijd wel van pas. De meeste Poetree Kids opbergmandjes zijn gemaakt van honderd procent katoen. Mochten de mandjes vies worden, dan was je deze gewoon even uit in de wasmachine. Over het algemeen zijn katoenen mandjes van Poetree Kids bestand tegen de wasmachine. Meer productinformatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen op onze website.

Over Poetree Kids

Poetree Kids is een echt Hollands label met Amsterdamse roots. Het bedrijf Poetree Kids maakt hoogwaardige babyproducten met een tijdloze uitstraling voor een betaalbare prijs. De naam Poetree Kids is met zorg uitgekozen. ‘Poetree’ komt van de Engelse woorden poem (gedicht) en tree (boom). Deze boom is ook verwerkt in het logo van Poetree Kids. Elke Poetree Kids tienerkamer accessoire is Fairtrade gemaakt. Aan de materialen is veel aandacht besteed. Alleen de zachtste stoffen zijn gebruikt. Jouw gewenste Poetree Kids tienerkamer accessoire bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten. Bij besteding vanaf €20,- euro betaal je geen verzendkosten. Verder profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Poetree Kids Oxford Commodemand Soft Pink

  Met de Poetree Kids Oxford Commodemand Soft Pink heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode. Het mandje kan je leuk combineren met andere accessoires en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Commodemand

  Met de Poetree Kids Chevron Commodemand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode. Het mandje kan je leuk combineren met andere accessoires en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
2 Resultaten