Aerosleep baby

Wat betreft beddengoed voor jouw baby heeft Aerosleep verschillende opties. Van matras tot matrasbeschermer, hoeslaken en bedbumper: Je vindt het in ons uitgebreide assortiment. Aerosleep heeft als doel om baby’s veilig te laten slapen. Met 20 jaar ervaring en innovatieve oplossingen weet dit merk steeds weer te verrassen. Dat de producten zijn ontwikkeld op de pijlers innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid wordt ook meteen duidelijk wanneer je de artikelen bekijkt.

Lees meer...

Baby Aerosleep assortiment

Zo biedt Aerosleep bijvoorbeeld een innovatieve honinggraatstructuur voor een goede luchtcirculatie die jouw kindje veiliger laat slapen. De kans dat je kindje kooldioxide weer inademt, is kleiner en warmte en vocht worden sneller afgevoerd. Daarnaast zijn de matrasbeschermers en hoeslakens anti-allergisch. De producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en komen pas op de markt wanneer die technologisch en wetenschappelijk onderbouwd zijn. Niet alleen zijn de baby producten van Aerosleep innovatief maar ook erg praktisch. Zo zijn matrasbeschermers en hoeslakens vaak gewoon op 60 graden te wassen. Door de verschillende producten van Aerosleep te combineren, profiteer je het meeste van de geïmplementeerde technieken omdat elk onderdeel daarop is afgestemd. Je kunt ook al sets bestellen van een Aerosleep baby matras en matrasbeschermer.

Bestellen Baby Aerosleep

Al jouw Aerosleep baby artikelen zijn het voordeligst te bestellen via Babypark. Dit komt omdat wij de laagsteprijsgarantie bieden. Vind je het artikel binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil terug. Bestellingen die op voorraad zijn en voor 20:00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer verzenden we gratis. Je bent echter ook altijd welkom om een van onze 10 megastores te bezoeken. Je vindt ze verspreid over heel Nederland. In elke megastore werkt ook een team verkoopspecialisten dat jouw verder kan helpen. Voor adresgegevens van een megastore in jouw regio, bekijk je onze website.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 60 x 120 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  169,95
 • Quick view

  Aerosleep Matras Essential Pack 60 x 120 cm

  Met het Aerosleep Matras Essential Pack 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Essential Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  139,95
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Premium Pack 60 x 120 cm

  Met het Aerosleep Matras Evolution Premium Pack 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  229,95
3 Resultaten
Trustpilot