Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Aerosleep dekmatras

Aerosleep is een merk dat bekend is van de 3D honinggraatstructuur die ervoor zorgt dat er optimale luchtcirculatie en afvoer van warmte en vocht plaatsvindt tijdens de slaap. Naast een matras volgens dit concept, biedt Aerosleep ook een dekmatras en ook hoeslakens. Ben je geïntresseerd in een dekmatras van Aerosleep dan kun je deze het voordeligst aanschaffen bij Babypark. Wij zijn de grootste en voordeligste babywinkel van Europa. Bekijk daarom ons assortiment en bestel met een gerust hart.

Lees meer...

Assortiment Aerosleep dekmatrassen

Het Aerosleep dekmatras helpt bij de afvoer van overtollige lichaamswarmte en aanvoer van frisse lucht. Dit is belangrijk want zo heeft jouw kindje geen last van oververhitting. En mocht jouw kindje zich buiten jouw toezicht op de buik draaien dan zorgt de luchtdoorlaatbaarheid ervoor dat jouw kindje toch goed adem kan blijven halen. Mocht je zien dat jouw kindje op de buik ligt, dan is het wel belangrijk om jouw kindje weer op de rug te draaien. Het dekmatras is te wassen op 60 graden. Gebruik het Aerosleep dekmatras met het hoeslaken van dit merk voor het beste resultaat.

Aersosleep dekmatrassen bestellen

Bestel jouw Aerosleep dekmatras bij Babypark zodat je naast de laagste prijs ook profiteert van gratis bezorgkosten en een snelle levering. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. En voor alle bestellingen van 20 euro of meer geldt dat we geen bezorgkosten rekenen. Je betaalt uiteraard ook geen bezorgkosten wanneer je naar een van onze 10 megastores komt. Je vindt ze verspreid door heel Nederland. De adresgegevens en contactgegevens vind je op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Filteren

6 producten

Oval loader