Aerosleep hoeslaken

Waar je als ouder van wakker kunt liggen is wanneer jouw kindje op de buik rolt tijdens het slapen en zo moeite heeft met ademen waardoor verstikkingsgevaar optreedt. Om zowel jou als jouw kindje beter te laten slapen heeft het merk Aerosleep een matras ontwikkeld dat voor een optimale luchtcirculatie zorgt. Zo wordt het verstikkingsgevaar tot een minimum beperkt, zelfs als jouw kindje zich op zijn of haar rug heeft gedraaid. Het is uiteraard altijd van belang om jouw kindje weer op de rug te leggen wanneer je ziet dat het op de buik aan het slapen is. Slapen op de rug is voor je kindje de beste slaapmethode. Naast de bekende matrassen van dit merk kun je bij Babypark ook prima slagen voor bijbehorende artikelen zoals de Aerosleep hoeslakens.

Lees meer...

Assortiment Aerosleep hoeslaken

Uiteraard past Aerosleep hetzelfde concept van luchtcirculatie ook toe op de hoeslaken zodat het versterkt wordt. De Aerosleep hoeslakens zijn daarom ook van een ademende stof gemaakt voor een maximale luchtdoorlaatbaarheid. Om die optimale luchtcirculatie te bevorderen, maakt Aerosleep gebruik van een 3D honinggraatstructuur. Het hoeslaken van Aerosleep zorgt er dus ook voor dat je kindje vrij kan ademen. Het hoeslaken kan gewoon worden gewassen op 60 graden en is dus ook erg praktisch voor dagelijks gebruik.

Bestellen Aerosleep hoeslakens

Bestel ook het heerlijke zachte en luchtdoorlatende hoeslaken van Aerosleep. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Alle bestellingen vanaf 20 euro bezorgen wij gratis. Wil je jouw hoeslaken in een van onze megastores komen afhalen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je vindt 10 megastores verspreid over heel Nederland. In elke megastore vind je ook een team van verkoopspecialisten die jou alle informatie kunnen geven over de matrassen en hoeslakens van Aerosleep.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 70 x 140 cm Wit

  Het Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 70 x 140 cm Wit is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een prettige gedachte!
  23,95
 • Quick view

  Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 60 x 120 cm Wit

  Het Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 60 x 120 cm Wit is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  21,95
 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken

  Het Aerosleep Hoeslaken is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het ademende materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  34,95
 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken Stokke Sleepi 70 x 119.5 cm Wit

  Het Aerosleep Hoeslaken Stokke Sleepi 70 x 119.5 cm Wit is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het ademende materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  18,95
 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks

  Het Aerosleep Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het ademende materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  31,98
5 Resultaten
Trustpilot