Aerosleep matrasbeschermer

Aerosleep is bekend van de matrassen waarbij luchtcirculatie een belangrijke rol speelt om de kans op verstikkingsgevaar, wanneer je kindje op de buik ligt, te minimaliseren. De bijbehorende producten zoals het hoeslakens en de Aerosleep matrasbeschermers zorgen er ook voor dat het deze luchtcirculatie niet in de weg zit. Ben je op zoek naar een matrasbeschermer van Aerosleep dan ben je bij Babypark aan het juiste adres. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je nooit teveel voor de Aerosleep matrasbeschermers en door onze grote voorraden kunnen we het vaak ook direct uit voorraad leveren.

Lees meer...

Kenmerken matrasbeschermer Aerosleep

De Aersosleep matrasbeschermer is eenvoudig aan het matras te bevestigen en zorgt ervoor dat overtollige lichaamswarmte snel wordt afgevoerd en frisse lucht wordt aangevoerd. Het biedt ook bescherming tegen bacteriën, allergieën en huidirritaties. Hoewel het zweet goed afvoert, wil je natuurlijk wel de matrasbeschermer van Aerosleep kunnen wassen. Dit is dan ook mogelijk op 60 graden. Om het maximale te halen uit de luchtdoorlaatbaarheid, raden we je aan om de Aerosleep matrasbeschermer te gebruiken in combinatie met het hoeslaken van AeroSleep dat je uiteraard ook via Babypark kunt bestellen.

Bestellen Aerosleep matrasbeschermers

Bestel jouw Aerosleep matrasbeschermer eenvoudig via onze webshop. Voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer worden geen verzendkosten gerekend. Indien de artikelen op voorraad zijn en je bestelt voor 20:00 uur dan verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. Zo heb je het in de regel de volgende dag al in huis. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in een van onze 10 megastores die je verspreid door Nederland vindt. In elke megastore werkt een team van deskundige verkoopspecialisten. Zij kunnen je verder helpen met eventuele vragen die je hebt. De adres- en contactgegevens kun je op onze website vinden.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Leander Ledikant 112,5 x 70 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Leander Ledikant 112,5 x 70 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  84,95
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Voor Chicco Next To Me

  De Aerosleep Matrasbeschermer Voor Chicco Next To Me is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  59,95
 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken Sebra Kili 112,5 x 70 cm

  Het Aerosleep Hoeslaken Sebra Kili 112,5 x 70 cm is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  19,95
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer

  De Aerosleep Matrasbeschermer is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  39,95
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Stokke Sleepi 70 x 119.5 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Stokke Sleepi 70 x 119.5 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  84,95
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Ovaal 34 x 75 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Ovaal 34 x 75 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  34,95
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Sebra Kili 112,5 x 70 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Sebra Kili 112,5 x 70 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  84,95
7 Resultaten
Trustpilot