GB autostoel groep 3

Natuurlijk wil jij je kindje veilig vervoeren tijdens een autorit. Helemaal wanneer je vaak met de auto op pad bent of regelmatig langere ritten maakt is ook het comfort van een autostoel belangrijk. Dat geldt voor baby autostoeltjes, maar zeker ook voor autostoeltjes uit groep 1, 2 of 3. GB biedt prachtige autostoelen met een luxe bekleding en uitstekende veiligheid. Kortom; misschien is een GB autostoel wel iets voor jou! 

Lees meer...

GB autostoel voor een veilige reis

Op deze pagina vind je autostoelen uit groep 3. Groep 3 is de laatste groep waar kindjes in vallen voordat ze zonder autostoel in de auto vervoerd mogen worden (mijlpaal!). De GB autostoelen kunnen zowel met als zonder Isofix bevestigd worden. Met Isofix is de bevestiging van de GB autostoel zowel handiger als veiliger, omdat de kans op foutieve installatie minimaal is en omdat de autostoel nu bevestigd is aan het chassis van de auto. Mocht een auto geen Isofix hebben, dan is bevestiging met de 3-punts autogordel een veilig alternatief.

Het kopen van een groep autostoel van GB

Kom je er met alle online informatie toch niet helemaal uit? Twijfel je nog over welke GB groep 3 autostoel het meest geschikt is voor je kindje en jouw auto? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag! De showmodellen mogen getest worden door je kindje maar kunnen ook worden gepast in je auto. Ben je overtuigd? Dan kun je via deze pagina heel eenvoudig online een GB autostoel bestellen. Je profiteert daarbij altijd van onze laagste prijsgarantie en van gratis verzending.

Lees minder...
1 Resultaten
 • Quick view

  GB Elian-Fix Autostoeltje

  Het GB Elian-Fix Autostoeltje biedt alles wat je kindje tijdens een autorit nodig heeft: veiligheid en comfort. De GB Elian-Fix is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (3-12 jaar) en is stijlvol vormgegeven.

  Normale prijs: 229,95

  Special Price 219,95

  Slechts 206,96
1 Resultaten
Trustpilot