Bluebeep Autostoel Accessoires

 

Dankzij Bluebeep autostoelaccessoires vervoer je je kindje nóg veiliger in de auto. Met sommige Bluebeep autostoelaccessoires houd je je kindje onderweg nóg beter in de gaten. Kijk op deze pagina welke Bluebeep autostoelaccessoires jij nog mist.

 

Lees meer...

Bluebeep autostoel accessoires koppelen aan smartphone

De Bluebeep Car Seat Guardian is een Bluebeep autostoelaccessoire die je koppelt aan je smartphone. Op die manier houd je onderweg toezicht op je kindje. Is de gordelspanning niet goed of probeert je kindje de gordel los te maken, dan geeft de Bluebeep autostoelaccessoire een melding af. Ook als je je kindje alleen achterlaat in de auto, gaat er op je smartphone een alarmsignaal af of wordt er een sms of e-mail verstuurd naar een contactpersoon. Deze contactpersoon heb je vooraf in moeten voeren.

 

Bluebeep autostoelaccessoires voor elke autostoel

Veel Bluebeep autostoelaccessoires zijn bedoeld voor elk type autostoel. De Car Seat Gardian is geschikt voor vrijwel elke autostoel met veiligheidsharnas. Bluebeep autostoelaccessoires bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bluebeep Car Seat Guardian

    Het Bluebeep Car Seat Guardian is een systeem waarmee de autostoel van je kindje wordt gekoppeld aan je smartphone. Hiermee ontvang je meldingen van onder andere het niet correct gebruik van de gordels.
    89,-
1 Resultaten