kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Happy Horse autostoel accessoires

Geef je kindje iets om handen in de auto en koop autospeeltjes van Happy Horse. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Happy Horse autostoel accessoires. Doe vandaag nog je bestelling online via Babypark.nl en profiteer van onze supersnelle bezorgservice.

Lees meer...

Urenlang speelplezier

Een leuk speeltje, zoals een speelboog met knuffeltjes, geeft je kindje onderweg urenlang speelplezier. Een speelboog is ook heel goed voor de motorische ontwikkeling van je kindje. De kleine leert gericht naar voorwerpen te grijpen. Verder heeft een speelboog een groot voordeel: je kind kan deze niet laten vallen. Je maakt deze accessoire namelijk vast aan de autostoel.

Happy Horse knuffels

De knuffeltjes van een Happy Horse autostoel accessoire zien er grappig, gek en vrolijk uit. Elk knuffeltje heeft iets bijzonders. Kleine kinderen zijn er dol op. Een Happy Horse autostoel accessoire is een echte aanrader.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Horse Rabbit Richie Hanger

    Met de zachte Happy Horse Rabbit Richie Hanger kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Ook is de hanger een leuke accessoire voor in de wagen, buggy of autostoeltje, zodat je kindje zich onderweg ook vermaakt.
    13,99
1 Resultaten
Trustpilot