kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

House of Jamie autostoel accessoires

Met House of Jamie autostoel accessoires maak je jouw autostoeltje compleet. De autostoel accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Extra leuk aan het assortiment van House of Jamie is dat de artikelen onderling perfect met elkaar te combineren zijn. Zo zijn er dekentjes verkrijgbaar in dezelfde designs als de autostoelhoezen zodat er een mooi geheel ontstaat.

Lees meer...

House of Jamie voetenzak

Zowel de voetenzak als de autostoelhoes van House of Jamie zijn voorzien van gordelopeningen. Er zijn drie openingen voor de gordel waardoor de artikelen geschik zijn voor baby autostoeltjes met een 3-punts gordel. Er zijn enkele baby autostoeltejs voorzien van ene 5-punts gordel maar deze kunnen dus helaas niet gecombineerd worden met de stijlvolle House of Jamie voetenzakken. De voetenzak is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal. Behavle in het baby autostoeltje kun je de voetenzak ook gebruiken in de kinderwagen, de box of het bedje van je baby.

House of Jamie autostoelhoes

De House of Jamie autostoelhoezen zijn te combineren met de meeste baby autostoeltjes. Twijfel je of jouw autostoeltje geschikt is? Neem dan contact met ons op via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp), onze medewerkers helpen je graag. De autostoelhoezen van House of Jamie zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemakkelijk te bevestigen over het autostoeltje. De hoes beschermt je autostoel tegen vuil en geef je autostoeltje bovendien een frisse, stijlvolle uitstraling.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  House of Jamie Autostoelhoes Snow Leopard Velvet

  De House of Jamie Autostoelhoes Snow Leopard Velvet is ideaal als je een groep 0 autostoeltje wilt opvrolijken en netjes wilt houden. De hoes is voorzien van gordelopeningen en eenvoudig vast te maken.
  69,-
 • Quick view

  House of Jamie Voetenzak Terra Blush Velvet

  In deze House of Jamie Voetenzak Terra Blush Velvet ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  89,-
 • Quick view

  House of Jamie Autostoelhoes Black Stone & Breton

  De House of Jamie Autostoelhoes Black Stone & Breton is ideaal als je een groep 0 autostoeltje wilt opvrolijken en netjes wilt houden. De hoes is voorzien van gordelopeningen en eenvoudig met elastiek vast te maken.
  59,-
 • Quick view

  House of Jamie Voetenzak Vintage Blue Diamond

  In deze House of Jamie Voetenzak Vintage Blue Diamond ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  89,-
 • Quick view

  House of Jamie Voetenzak Terra Blush Blossom

  In deze House of Jamie Voetenzak Terra Blush Blossom ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  89,-
 • Quick view

  House of Jamie Voetenzak Oatmeal Forest

  In deze House of Jamie Voetenzak Oatmeal Forest ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  89,-
 • Quick view

  House of Jamie Voetenzak Snow Leopard Velvet

  In deze House of Jamie Voetenzak Snow Leopard Velvet ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  89,-
7 Resultaten
Trustpilot