Skip Hop autostoel accessoires

 

Maak de autorit voor je kindje nóg comfortabeler met de handige Skip Hop autostoel accessoires. Zit je kindje lang in de auto, geef hem dan een heerlijk zacht nekkussen. Hiermee kan je kindje zelfs in de auto op een comfortabele manier slapen en wordt het hoofd goed ondersteund.

Lees meer...

 

Over Skip Hop

Skip Hop is een merk met allerlei leuke musthaves voor jou en je kindje. De designers hebben er veel plezier in om telkens weer nieuwe producten te ontwerpen die het leven van jou en je kindje nog gemakkelijker en leuker maken.

 

Online winkelen

Skip Hop autostoel accessoires bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je altijd van de Laagste Prijs Garantie. Zie je elders het product toch goedkoper? Geef dit dan aan ons door, dan betalen wij je het verschil zo snel mogelijk terug.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Skip Hop Nekkussen Zoo Giraffe

  Het Skip Hop Nekkussen Zoo Giraffe zorgt voor een ontspannen autorit voor je kindje. Het kussen kan gebruikt worden in de autostoel of kinderwagen en is gemaakt van zachte en comfortabele materiaal. Verder beschikt het nekkussen over een perfecte pasvorm.
  17,95
 • Quick view

  Skip Hop Nekkussen Zoo Owl

  Het Skip Hop Nekkussen Zoo Owl zorgt voor een ontspannen autorit voor je kindje. Het kussen kan gebruikt worden in de autostoel of kinderwagen en is gemaakt van zachte en comfortabele materiaal. Verder beschikt het nekkussen over een perfecte pasvorm.
  17,95
2 Resultaten