Joie, Joie autostoeltjes

Autostoeltjes collectie

 

Natuurlijk wil jij jouw kindje vervoeren in een veilige autostoel. Bij Babypark vind je een ruim assortiment met autostoelen
die je kunt installeren met  behulp van Isofix of met de autogordel. Ben je op zoek naar een autostoel die voldoet aan
de strenge i-Size norm? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag bij het maken
van een keuze. De veiligheid van jouw kindje is tenslotte het allerbelangrijkste!

 

Op zoek naar een accessoire voor je autostoel? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Joie Every Stage FX Autostoeltje

    Joie Every Stage FX Autostoeltje

    Uit voorraad leverbaar

    Normale prijs: 229,-

    Special Price 206,10

1 Resultaten

Autostoel 0 tot 36 kg (groep 0123)

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment groep 0/1/2/3 autostoelen. Het voordeel van deze autostoelen is dat deze lekker lang zijn te gebruiken, meestal vanaf de leeftijd van 6 maanden tot 12 jaar. In elke nieuwe levensfase verstel je een 0 tot 36 kg autostoel weer, zodat het perfect past bij de lichaamslengte van je kindje. Vrijwel altijd zijn de rugleuning en de hoofdsteun verstelbaar.

 

Gebruiksgemak

De meeste groep 0/1/2/3 autostoelen kun je in twee posities in de auto installeren: met de rijrichting mee of tegen de rijrichting in. Het is aan te raden om het 0 tot 36 kg autostoeltje tegen de rijrichting in te plaatsen, totdat je kindje hiervoor te groot is en in die positie niet voldoende beenruimte meer heeft.

 

Veilige groep 0/1/2/3 autostoelen

Het is belangrijk dat je kindje veilig in de auto zit. Onze 0 tot 36 kg autostoelen voldoen dan ook aan de Europese veiligheidsnormering. Sommige 0 tot 36 kg autostoelen hebben extra veiligheidsdetails. De Joie Every Stage FX heeft bijvoorbeeld Side Impact Protection voor extra zijwaartse bescherming. Met een 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje extra stevig vast.