Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoelen

Blauwe autostoel

Of je nu een autostoeltje wilt met blauwe accenten of volledig in het blauw; bij Babypark hebben we een uitgebreide keuze in blauwe autostoeltjes. Bij Babypark werken we enkel met gerenommeerde merken zodat je er zeker van bent dat de stoeltjes van hoogwaardige kwaliteit zijn en aan Europese veiligheidsvoorschriften voldoen. We hebben blauwe autostoeltjes voor baby’s en oudere kinderen van vele verschillende A-merken.

Lees meer...

Assortiment blauw autostoeltje

In het assortiment vind je vele blauwe stoeltjes in vele verschillende blauwe tinten. Of je nu een turquoise tint zoekt of liever voor een marine blauw autostoeltje gaat; bij Babypark slaag je altijd. Uiteraard is het merk Maxi-Cosi ook in ons assortiment vertegenwoordigd met verschillende blauwe modellen. Deze stoeltjes zijn bijzonder veilig en wanneer ze met een meegeleverde i-Size base worden gemonteerd in jouw auto dan voldoen ze aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Is de i-Size base gemonteerd dan is het plaatsen van het stoeltje voortaan kinderspel. De stoeltjes bieden ook een goede zijwaartse bescherming en bieden veel comfort. Het stoeltje kan buiten de auto ook in een bijna plat liggende positie gezet worden zodat jouw baby heerlijk comfortabel kan slapen. De bekleding kan worden gewassen wat praktisch is bij ongelukjes.

Online bestellen blauw autostoeltje

Je kunt alle stoeltjes van alle merken die wij voeren in onze megastores komen bekijken. Daar kunnen onze ervaren medewerkers ook een demonstratie geven van de montage van de stoel en de beschikbare verstelbare standen tonen. Bestel je jouw blauwe autostoel liever meteen online dan kan dat uiteraard ook. Bestellingen geplaatst voor 23:59 uur worden door ons dezelfde dag verzonden. En aangezien bestellingen vanaf 20 euro gratis worden geleverd, betaal je dus ook nog eens geen verzendkosten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

37-37 van 37 producten 37 producten

Populariteit
  • Britax Römer Baby-Safe2 i-Size Smile Baby Autostoeltje
    125,95 Adviesprijs 0,-
Filteren
Pagina

37-37 van 37 producten 37 producten

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader