Autostoelen, Cybex

Graco autostoelen

Vervoer je kindje op een veilige en comfortabele manier in de auto met een Graco autostoel. Dankzij de verstelbare armleuningen en de prettige, vlakke zitting geniet je kindje in een Graco autostoel van een groot comfort. Een Graco autostoel weegt niet veel en is hierdoor heel gemakkelijk uit de auto te halen. Dat is ideaal als je soms van auto wisselt. Een Graco autostoeltje installeer je ook heel snel en gemakkelijk in de auto. De installatie is mogelijk met behulp van Isofix of de 3-punts autogordel. In principe is een autostoel van Graco dus in elke auto te gebruiken.

Lees meer...

Een veilige Graco autostoel

Het installeren van een Graco autostoel met behulp van Isofix is een aanrader. Met Isofix zit de autostoel heel stevig in de auto vast wat de veiligheid ten goede komt. De hoofdsteun van een autostoel van Graco biedt je kindje extra bescherming in geval van een ongeluk. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je kindje met het hoofd tegen de hoofdsteun aanzit. Daarom is de hoofdsteun verstelbaar, zodat je deze kunt aanpassen aan het lichaam van je kindje. Graco autostoelen voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormen.

Nog meer handige details van Graco autostoelen

Sommige Graco autostoelen hebben uitschuifbare bekerhouders. Je kunt je kindje dus gemakkelijk onderweg drinken meegeven. De bekleding van Graco autostoelen is afneembaar en uit te wassen in de wasmachine. Graco autostoelen zijn verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. De autostoelen zijn over het algemeen zwart, gecombineerd met een andere kleur. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Graco autostoelen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een veilig en comfortabel Graco autostoeltje online via onze webshop. Wij bezorgen het autostoeltje zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een aantrekkelijke bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Graco Junior Maxi Autostoeltje

    Het Graco Junior Maxi Autostoeltje is een eenvoudige, in hoogte verstelbare, lichtgewicht autostoel voor kinderen van 15 tot 36 kg (4 tot 12 jaar). Perfect voor incidenteel gebruik door opa’s en oma’s!
    49,-
1 Resultaten