Autostoelen, Cybex

Quinny autostoel

 

Quinny autostoelen bieden alles wat je van een goede autostoel kunt verwachten: veiligheid, comfort en gebruiksgemak. De autostoelen beschermen je kindje optimaal tijdens de autorit en zijn met veel oog voor detail vormgegeven. In een Quinny autostoeltje kun je je kindje met een gerust hart vervoeren.

Lees meer...

 

Perfect te combineren met een Quinny buggy of kinderwagen

Heb jij een Quinny buggy of kinderwagen? Dan is een Quinny autostoel een mooie aanvulling. Op veel kinderwagens en buggy's van Quinny kun je namelijk heel gemakkelijk een babyautostoeltje bevestigen. Extra leuk: de kleuren van de autostoel matchen perfect met de kleuren van de buggy's en kinderwagens.

 

Uitstekende kwaliteit

De Quinny autostoelen zijn ontwikkeld in samenwerking met Maxi-Cosi. De veiligheid van de Quinny autostoel is dan ook precies hetzelfde als de bekende Maxi-Cosi autostoeltje. Het verschil zit in de uitvoering. Quinny heeft gekozen voor een afwerking die perfect past bij hun collectie zodat er een stijlvolle combinatie ontstaat waar je mee gezien wilt worden.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Pebble Plus Baby Autostoeltje Rachel Zoe Luxe Sport Edition

  De Quinny Pebble Plus Baby Autostoeltje Rachel Zoe Luxe Sport Edition is een comfortabel en extra veilig autostoeltje. Dit autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-12 maanden), voldoet aan de Europese veiligheidsnorm én aan de strenge I-Size norm.

  299,-

  225,-

 • Quick view

  Quinny Pebble Plus Baby Autostoeltje

  De Quinny Pebble Plus is een comfortabel en extra veilig autostoeltje. Dit autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-12 maanden), voldoet aan de Europese veiligheidsnorm én aan de strenge I-Size norm.
  189,-
2 Resultaten