Nuna Pipa Lite, Nuna Pipa Lite autostoeltje

Autostoeltjes collectie

 

Natuurlijk wil jij jouw kindje vervoeren in een veilige autostoel. Bij Babypark vind je een ruim assortiment met autostoelen
die je kunt installeren met  behulp van Isofix of met de autogordel. Ben je op zoek naar een autostoel die voldoet aan
de strenge i-Size norm? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag bij het maken
van een keuze. De veiligheid van jouw kindje is tenslotte het allerbelangrijkste!

 

Op zoek naar een accessoire voor je autostoel? Shop accessoires...

 

2 Resultaten
  • Quick view Quinny Pebble Plus Autostoeltje

    Quinny Pebble Plus Baby Autostoeltje

    Uit voorraad leverbaar
    219,-
2 Resultaten

Quinny autostoel

 

Quinny autostoelen bieden alles wat je van een goede autostoel kunt verwachten: veiligheid, comfort en gebruiksgemak. De autostoelen beschermen je kindje optimaal tijdens de autorit en zijn met veel oog voor detail vormgegeven. In een Quinny autostoeltje kun je je kindje met een gerust hart vervoeren.

 

Perfect te combineren met een Quinny buggy of kinderwagen

Heb jij een Quinny buggy of kinderwagen? Dan is een Quinny autostoel een mooie aanvulling. Op veel kinderwagens en buggy's van Quinny kun je namelijk heel gemakkelijk een babyautostoeltje bevestigen. Extra leuk: de kleuren van de autostoel matchen perfect met de kleuren van de buggy's en kinderwagens.

 

Uitstekende kwaliteit

De Quinny autostoelen zijn ontwikkeld in samenwerking met Maxi-Cosi. De veiligheid van de Quinny autostoel is dan ook precies hetzelfde als de bekende Maxi-Cosi autostoeltje. Het verschil zit in de uitvoering. Quinny heeft gekozen voor een afwerking die perfect past bij hun collectie zodat er een stijlvolle combinatie ontstaat waar je mee gezien wilt worden.