7 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Mr. Seagull Zwembroek Boys

  Deze Laessig Mr. Seagull Zwembroek Boys is erg leuk voor als je kindje mee naar het strand of het zwembad gaat. Het broekje zit erg comfortabel, wat prettig is voor je kindje. Verder is het zwembroekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Beach House UV T-shirt Lange Mouw Blue

  Met het Laessig Beach House UV T-shirt Lange Mouw Blue wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Striped Badpak Coral

  Met deze Laessig Striped Badpak Coral zal je kindje stijlvol en comfortabel rondlopen op het strand of zwembad. Het badpak is voorzien van een vrolijk ontwerp en schattige ruches.
  35,95
 • Quick view

  Laessig UV T-shirt Korte Mouw Peach 6 Mnd

  Met het Laessig UV T-shirt wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt beschikt over een naadloze binnenvoering en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,95
 • Quick view

  Laessig Beach House Zwembroek Girls

  Deze Laessig Beach House Zwembroek Girls is erg leuk voor als je kindje mee naar het strand of het zwembad gaat. Het broekje zit erg comfortabel, wat prettig is voor je kindje. Verder is het zwembroekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  17,95
 • Quick view

  Laessig Beach House UV T-shirt Korte Mouw White

  Met het Laessig Beach House UV T-shirt Korte Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Seal Zwembroek Girls

  Deze Laessig Seal Zwembroek Girls is erg leuk voor als je kindje mee naar het strand of het zwembad gaat. Het broekje zit erg comfortabel, wat prettig is voor je kindje. Verder is het zwembroekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  17,95
7 Resultaten