Baby Björn Draagzak


 

Een draagzak is ideaal als je vaak op pad gaat met je kind. Je hebt je kind lekker dicht bij je, en tegelijkertijd heb je je handen vrij om andere dingen te doen. Daarnaast vinden baby's het vaak heerlijk om in een draagzak te zitten. Jouw lichaamswarmte geeft ze een gevoel van veiligheid. De draagzak kun je op meerdere manieren dragen. Zo kun je ervoor kiezen om de draagzak op je rug te laten hangen of op je buik.

Babypark heeft meerdere merken draagzakken in haar assortiment. Een goed merk van draagzakken is Baby Björn. Dit merk levert kwalitatief goede draagzakken die je kindje veel stevigheid en comfort bieden. Je baby zal zich vast heel prettig voelen in een draagzak van Baby Björn.
Sommige draagzakken van Baby Björn groeien met je kindje mee. Dat betekent dat je de draagzak lange tijd kunt gebruiken. Als je kindje gegroeid is, hoef je niet meteen een nieuwe draagzak aan te schaffen. Dat is natuurlijk superhandig.

Bezoek een van onze megastores of shop online!
Bij Babypark slaag je altijd. Europa's grootste en goedkoopste babywinkel verkoopt een ruim assortiment aan buggy's, kinderwagens, kinderstoelen, babyfoons, speelgoed, verzorgingsartikelen, beddegoed en babykamers. In onze grote megastores verkopen wij werkelijk alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter. Kijk gerust eens rond op onze webshop en kies de babyuitzet van jouw wensen. Of bezoek een van onze vestigingen. Onze verkoopsters zijn je graag van dienst!

Wil je direct alle Baby Björn Draagzakken online bekijken? Klik hier om alle Baby Bjorn draagzakken te bekijken