Baby box matras

Om een box een stuk comfortabeler te maken, gebruik je uiteraard een boxmatras, vaak in combinatie met een boxkleed. De zachte ondergrond zorgt er niet alleen voor dat jouw kindje lekker kan liggen en kruipen maar het komt ook van pas als het zijn/haar eerste pasjes wilt zetten. Leren lopen gaat uiteraard letterlijk en figuurlijk met vallen en opstaan en dan is het prettig wanneer jouw kindje zacht landt op een matras die de klap kan opvangen. Bij Babypark vind je verschillende baby box matrassen in verschillende maten en uitvoeringen. Aangezien wij enkel A-merken aanbieden, zijn de matrassen altijd van hoogwaardige kwaliteit. Je bestelt ze eenvoudig via ons uitgebreide webshop.

Lees meer...

Assortiment matras voor baby box

Hoewel het gros van de matrassen rechthoekig zijn omdat de meeste boxen dat nu eenmaal zijn, hebben wij bijvoorbeeld ook ronde matrassen voor ronde boxen beschikbaar. Ook voor elk budget hebben we een passende oplossing. Zo hebben wij bijvoorbeeld de ABZ Boxmatras van stevig materiaal. Want hoewel het natuurlijk heel prettig is om een zacht matras te hebben, moet het niet doorzakken. Dat kan ook bij baby’s tot rugklachten leiden. Een stevig maar verend matras is dus belangrijk. Daarbij komt dat de ABZ baby box matras ook antiallergisch en anti-huisstofmijt is. Ook is dit product CFK-vrij.

Box matras voor baby bestellen

De matras voor een baby box bestel je bij Babypark altijd tegen de beste prijs. Ons team van prijsmeters houdt de prijzen in de markt bij zodat we ons er van kunnen verzekeren de beste prijs te bieden. Die verzekering bieden we onze klanten in de vorm van een laagsteprijsgarantie. Dat houdt in dat we het verschil terugbetalen indien je binnen twee weken na aanschaf het artikel toch goedkoper vindt. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we nog dezelfde dag, bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis. Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Sheep Boxmatras Hoes White 75 x 95 cm

  De Kidsmill Sheep Boxmatras Hoes White 75 x 95 cm is dankzij de hoogwaardige materialen geschikt voor intensief kindergebruik. Daarnaast is de velours boxmatras hoes wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

  60,50

  59,99

 • Quick view

  Puck Boxmatras Rond 90 x 4 cm

  De Puck Boxmatras Rond 90 x 4 cm is speciaal ontworpen voor de ronde box. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid waardoor je kindje urenlang in de box kan liggen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  32,99

  29,99

 • Quick view

  Pretura Boxmatras 72 x 93 x 4,5 cm

  De Pretura Boxmatras 72 x 93 x 4,5 cm biedt extra comfort en stevigheid waardoor je kindje urenlang in de box kan liggen. Ook voorkomt het matras rugklachten bij je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Kidsmill Velours Boxmatras Hoes Rond Naturel 90 cm

  De Kidsmill Velours Boxmatras Hoes Naturel 90 cm is dankzij de hoogwaardige materialen geschikt voor intensief kindergebruik. Daarnaast is de velours boxmatras hoes wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

  66,-

  61,99

 • Quick view

  Kidsmill Sheep Boxmatras Hoes White 80 x 100 cm

  De Kidsmill Velours Boxmatras Hoes Wood 80 x 100 cm is dankzij de hoogwaardige materialen geschikt voor intensief kindergebruik. Daarnaast is de velours boxmatras hoes wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

  65,95

  64,99

 • Quick view

  Pretura Boxmatras Rond 90 x 4,5 cm

  De Pretura Boxmatras Rond 90 x 4,5 cm is speciaal ontworpen voor de Rondo box. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid waardoor je kindje urenlang in de box kan liggen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  54,99

  49,99

 • Quick view

  Pretura Boxmatras 80 x 100 x 4,5 cm

  De Pretura Boxmatras 80 x 100 x 4,5 cm biedt extra comfort en stevigheid waardoor je kindje urenlang in de box kan liggen. Ook voorkomt het matras rugklachten bij je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  49,99

  44,99

 • Quick view

  Kidsmill Velours Boxmatras Rond 90 cm

  De Kidsmill Velours Boxmatras Rond 90 cm is dankzij de hoogwaardige materialen geschikt voor intensief kindergebruik. Daarnaast is de Kidsmill velours boxmatras hoes wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

  66,-

  59,99

 • Quick view

  Topsleep Boxmatras Wit

  Met dit handige Topsleep Boxmatras Wit lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is gemaakt van stevig materiaal en heeft een ventilerende werking. De hoes is te wassen met een handwas.
  159,-
 • Quick view

  Kidsmill Velours Boxmatras Hoes 75 x 95 cm

  De Kidsmill Velours Boxmatras Hoes 75 x 95 cm is dankzij de hoogwaardige materialen geschikt voor intensief kindergebruik. Daarnaast is de velours boxmatras hoes wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

  60,50

  54,99

 • Quick view

  Kidsmill Velours Boxmatras Hoes 80 x 100 cm

  De Kidsmill Velours Boxmatras Hoes 80 x 100 cm is dankzij de hoogwaardige materialen geschikt voor intensief kindergebruik. Daarnaast is de velours boxmatras hoes wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

  65,95

  59,99

 • Quick view

  Kidsmill Sheep Boxmatras Rond White 90 cm

  De Kidsmill Sheep Boxmatras Rond White 90 cm is dankzij de hoogwaardige materialen geschikt voor intensief kindergebruik. Daarnaast is de Kidsmill sheep boxmatras hoes wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

  66,-

  64,99

 • Quick view

  Bopita Rondo Boxmatras Wit 95 cm

  De Bopita Rondo Boxmatras 95 cm is speciaal ontworpen voor de Rondo box van Bopita. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid. Het matras kan ook in een andere box van dezelfde afmeting.
  55,-
13 Resultaten
Trustpilot