Laessig babykleding accessoires

Maak het outfit van je baby compleet met Laessig babykleding accessoires. Sommige accessoires zijn extra handig of zorgen ervoor dat je kindje er extra leuk uitziet. Andere accessoires zijn onmisbaar. Bekijk hier ons complete assortiment Laessig babykleding accessoires en kijk welke items jouw kindje heel goed kan gebruiken!

Lees meer...

Laessig baby schoenen

Bij het zetten van de eerste stapjes, is het belangrijk dat je kindje goede schoenen heeft. Laessig baby schoenen geven je kindje een groot comfort. Sommige Laessig baby schoenen zijn speciaal bedoeld voor gebruik op het strand of bij het zwembad. Deze schoenen zijn er vaak op gemaakt om nat te worden. Bekijk voor meer informatie de productbeschrijving bij de Laessig baby schoenen op onze webshop.

Over Laessig

Naast babykleding accessoires van Laessig verkopen wij ook andere producten van dit merk. Van Laessig hebben wij allerlei leuke spulletjes voor je kindje in ons assortiment, zoals plastic bordjes en bekers, slabbetjes en knuffels. Het motto van Laessig is “leven met bezieling en stijl”. Laessig producten zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook heel functioneel. Laessig verzorgingstassen zijn bijvoorbeeld heel praktisch ingedeeld. Laessig verzorgingstassen zijn ideaal voor het vervoeren van de fles, luiers en billendoekjes van je kindje. Vrijwel elke Laessig tas bestaat uit meerdere vakjes, zodat je alles gescheiden van elkaar kunt opbergen. Een nat doekje hoef je dus niet bij andere spulletjes te leggen. Lekt de fles in de tas, dan is de kans minder groot dat de rest van de tas ook nat wordt. Bij de meeste Laessig verzorgingstassen zit een verschoningsmatje inbegrepen. Hierop kun je onderweg je kindje verschonen. Laessig producten zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Als je ze eenmaal hebt, wil je ze niet meer missen! Babykleding accessoires van Laessig en andere Leassig producten zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Spotted Zonnehoed White

  De Laessig Spotted Zonnehoed White beschermt jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is aan beide kanten te gebruiken. Voorzien van een handige striksluiting.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Octopus Zonnehoed Rose

  De Laessig Octopus Zonnehoed Rose beschermt jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is aan beide kanten te gebruiken. Voorzien van een handige striksluiting.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Caravan Zonnehoed Mint

  De Laessig Caravan Zonnehoed Mint beschermt jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is aan beide kanten te gebruiken. Voorzien van een handige striksluiting.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Stripes Zonnehoed

  De Laessig Stripes Zonnehoed beschermt jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is aan beide kanten te gebruiken. Voorzien van een handige striksluiting.
  19,95
4 Resultaten