Een Bebe-jou badjas voor je baby kopen

 

Badjassen voor de dagelijkse verzorging

Babypark biedt de beste aanbieding Bebeb-jou badjassen. Ons assortiment badjassen en badcapes is zeer uitgebreid. Wij weten zeker dat er voor elke smaak en wens een badjas of badcape op onze website te vinden is.

Lees meer...

Zachte en comfortabele materialen. Voorzien van leuke opdrukken en tevens in uni-kleuren. Bebe-jou badjassen zijn zeer leuk om te zien, het oog wil tenslotte ook wat. De badjassen zitten heerlijk en je kindje zal ook lekker warm blijven.

 

De materialen van badjassen van Bebe-jou

De Bebe-jou badjassen zijn gemaakt van zachte en absorberende materialen die heerlijk warm om je kindje heen vallen. Is een badjas niet helemaal wat je zoekt, kijk dan ook eens bij de mooie Bebe-jou badcapes. Een Bebe-jou badcape is niet alleen geschikt om je kindje in te wikkelen na het badderen, maar kan ook als wikkeldoek gebruiken bij bijvoorbeeld pasgeborenen.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Badjas

  In deze Bebe-Jou Riverside Badjas blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.

  34,99

  27,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Badjas

  In deze Bebe-Jou Pure Cotton Badjas blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.

  39,99

  31,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Badjas Mt 86 / 92

  In deze Bebe-Jou Ollie Badjas Mt 86 / 92 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  29,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Badjas Mt 86 / 92

  In deze Bebe-Jou Sweet Deer Badjas Mt 86 / 92 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.

  27,99

  20,-

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Badjas Mt. 86 / 92

  In deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Badjas Mt. 86 / 92 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  31,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Badjas Mt 86 / 92 Pink

  In deze Bebe-Jou Leopard Badjas Mt 86 / 92 Pink blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.

  29,99

  22,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badjas Wish Grey Mt 86 / 92

  In deze Bebe-Jou Fabulous Badjas Wish Grey Mt 86 / 92 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. De stijlvolle badjas beschikt over een capuchon.

  31,99

  23,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badjas Mt 86 / 92

  In deze Bebe-Jou Fabulous Badjas Mt 86 / 92 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  31,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Jungle Badjas Mt. 86 / 92

  In deze Bebe-Jou Fabulous Jungle Badjas Mt. 86 / 92 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  31,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badjas Wish Pink Mt. 86 / 92

  In deze leuke Bebe-Jou Fabulous Badjas Wish Pink Mt. 86 / 92 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. De stijlvolle badjas beschikt over een capuchon.

  31,99

  23,99

10 Resultaten
Trustpilot