Childhome badjas of badcape

De Childhome badjas bied een warm en fijn gevoel wanneer je kindje net uit bad komt. Met de Childhome badcape houd je je kindje heerlijk warm. Bekijk het acuele aanbod van Childhome online op onze website. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze megastores.

Lees meer...

Comfort van de Childhome badjas

Comfort heeft de badjas van Childhome zeker. Het Childhome badjasje voelt zacht en warm aan wanneer je kindje de Childhome badjas aan heeft. Je kunt het Childhome badjasje gemakkelijk bij je kindje aan doen. De Childhome badjasjes en badcapes zijn voorzien van een leuke kleur of print. Hierdoor is het Childhome badjasje zeer stijlvol.

Materiaal Childhome badjas

De Childhome badjasjes zijn gemaakt van 100% katoen. Dit is een hoogwaardig materiaal en zorgt ook voor een goede kwaliteit van de Childhome badjasjes. Ook zijn de Childhome badjasjes erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Je kunt de Childhome badjasjes overigens gewoon wassen in de wasmachine en drogen in de droger op een lage temperatuur.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Childhome Jersey Badcape + Washand Leopard

    Dankzij de Childhome Jersey Badcape + Washand Leopard blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Je kan de cape gemakkelijk om je kindje wikkelen en met de capuchon blijft het hoofdje op temperatuur.
    39,95
1 Resultaten