Warmte en comfort in de aanbieding!

Koeka badjassen worden gemaakt van heerlijk zacht badstof. Een Koeka badjas biedt dan ook veel warmte en comfort voor je kindje. De capuchon zorgt voor extra warmte aan het hoofd wanneer dat nodig is.

 

Badjassen met een handig voordeeltje

Koeka badjassen hebben een handige ritssluiting zodat de badjas niet steeds afzakt of open gaat. Hierdoor kan je kindje lekker spelen en rondrennen zonder zijn of haar badjas te verliezen. Dit is een groot voordeel aan een Koeka badjas.

 

Koeka badcapes

Bij Babypark zijn naast de badjassen van Koeka, ook de badcapes van Koeka verkrijgbaar. Beide zijn in veel verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar. Een Koeka badcape is gemaakt van hetzelfde zachte badstof als de badjassen. Ze hebben een opgestikte muts om het hoofdje van je kindje snel te drogen en lekker warm te houden. Door de handige lus kun je Koeka badcapes makkelijk ophangen.

 

Ook online kopen

Naast onze vestigingen kun je ook online bij Babypark.nl terecht voor alle Koeka artikelen en nog veel meer.

6 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badjas

  In deze Koeka Dijon Organic Badjas blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badponcho Sea

  In deze Koeka Dijon Organic Badponcho Sea blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badjas Plum

  In deze Koeka Dijon Organic Badjas Plum blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.

  39,95

  0,-

 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badjas Thyme

  In deze Koeka Dijon Organic Badjas Thyme blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Badcape

  De Koeka Dijon Badcape is ideaal voor na het badderen of zwemmen. De badstof neemt het vocht op en zorgt er voor dat je kindje op temperatuur blijft. De badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,95

  29,90

 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badjas Sand Mt. 62-68

  In deze Koeka Dijon Organic Badjas Sand Mt. 62-68 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  39,95
6 Resultaten
Trustpilot