1 Resultaten
1 Resultaten

Sebra badjas

 

Geef je kindje een comfortabele Sebra badjas. Meestal is een Sebra badjas gemaakt van hoogwaardig katoen dat lekker zacht aanvoelt. Dit materiaal neemt ook goed vocht op. Dat is heel prettig, zeker als je kindje de badjas draagt nadat het in bad is geweest. Verder zien Sebra badjassen er heel leuk uit. Meestal zijn deze verkrijgbaar in verschillende kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

 

Sebra badjas met capuchon

Aan een Sebra badjas zit vaak een capuchon om het hoofdje van je kindje warm te houden. De capuchon is vaak van hetzelfde zachte katoen gemaakt als de rest van de badjas. Een capuchon geeft je kindje net dat beetje extra comfort waar het op zit te wachten.

 

Over Sebra

Sebra is een sfeervol Deens label van babykameraccessoires, textielproducten en speelgoed voor je kindje. Het design is echt Deens. Het leuke van Sebra is dat het gebruikmaakt van klassieke handwerktechnieken in combinatie met moderne kleuren. Dat zorgt voor een heel speciaal effect. Sebra is een bijzonder merk met een heel uniek karakter. Koop behalve een Sebra badjas ook andere Sebra producten voor de babyuitzet en voor de inrichting van de babykamer. Dit label is een echte aanrader!