Taftan badjas of badcape

Taftan heeft een ruime keus uit leuke en comfortabele badcapes en badjasjes voor jou kindje. Met een Taftan badjasje of badcape houd je je kindje heerlijk warm na het badderen. Bekijk het hele aanbod van Taftan online op onze website of kom gezellig shoppen in één van onze megastores.

Lees meer...

Comfort van de Taftan badjas

Comfortabel zit het Taftan badjasje zeker. Het Taftan badjasje voelt zacht en warm aan wanneer je kindje het Taftan badjasje aan heeft. De badjasjes van Taftan hebben een vrolijke uitstraling. Door de capuchon aan het Taftan badjasje blijft het hoofdje van je kindje ook goed warm. De Taftan badjasjes zijn een leuke en handige toevoeging aan de kledingkast van je kindje.

Materiaal van de Taftan badjas

De Taftan badjasjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen hierdoor is de kwaliteit dan ook zeer goed. Door deze hoogwaardige materialen voelt de Taftan badjas ook zo zacht aan. De Taftan badjas houd warmte vast en absorbeert gemakkelijk vocht. Ook zijn de Taftan badjasjes erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau of voor een verjaardag. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Badcape Hello World

    Deze mooie Taftan Badcape Hello World dubbel laags is gemaakt van 100% biologisch materiaal en is ideaal om je kindje in te wikkelen na het badderen, zodat je kind lekker warm blijft.
    33,50
1 Resultaten
Trustpilot