Laessig broekjes

Laessig is een heel leuk merk voor als je op zoek bent naar mooie babykleding voor je kindje. Laessig heeft stijlvolle en comfortabele broekjes voor jou kindje. Bekijk het hele aanbod van de Laessig broekjes gemakkelijk online op onze website en vind het broekje dat bij jouw kindje past. Laessig broekje zijn perfect te combineren met andere kleding van dit merk.

Lees meer...

Design en comfort van de Laessig broekjes

De broekjes van Laessig hebben neutrale en mooie lichte kleuren. De pasvorm van het Laessig broekje is erg goed, hierdoor heeft je kindje dan ook veel bewegingsvrijheid. Het Laessig broekje voelt zacht en comfortabel aan wanneer je kindje het Laessig broekje draagt. De broekjes van Laessig hebben een lieve uitstraling en zijn met vrijwel elk ander kledingstuk te combineren. Dit zorgt ervoor dat je kindje het Laessig broekje vaak kan dragen, het Laessig broekje is echt een leuke toevoeging aan de kledingkast van jou kindje.

Kwaliteit van het Laessig broekje

De kwaliteit van de Laessig broekjes zijn heel goed, dit komt door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor de Laessig broekjes. Het Laessig broekje voelt dan ook heerlijk zacht aan en houd voldoende warmte vast zodat je kindje het niet koud krijgt. Door de elastieken band aan de bovenkant van het Laessig broekje blijft het Laessig broekje extra goed zitten. Zo zakt het Laessig broekje dus niet snel af tijdens het kruipen of spelen. Ook zijn de Laessig broekjes erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Je kunt het Laessig broekje overigens gewoon wassen in de wasmachine.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Broekje

  Het Laessig Broekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat zacht aanvoelt op de babyhuid. Het broekje beschikt over een perfecte pasvorm, zodat je kindje voldoende bewegingsvrijheid heeft.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Knitted Garden Explorer Broekje

  Het Laessig Knitted Garden Explorer Broekje is gemaakt van biologisch katoen, wat zijdezacht aanvoelt op de babyhuid. Het broekje beschikt over een perfecte pasvorm, zodat je kindje voldoende bewegingsvrijheid heeft.
  37,90
2 Resultaten