Plum Plum broekjes

 

Broekjes, je kunt er niet genoeg van hebben. Broekjes in effen kleur of gestreept, broekjes met diverse prints, broekjes van badstof, tricot of katoen. Babypark heeft een ruime collectie aan diverse broekjes, er zit vast wel iets voor je kindje bij.

 

Lees meer...

Schattige Plum Plum broekjes

De broekjes van Plum Plum zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Het fijne van een Plum Plum broekje is dat het voorzien is van brede boordjes bij de enkels waardoor het Plum Plum broekje goed blijft zitten. Een Plum Plum broekje heeft een elastische band waardoor je je kindje makkelijk aan- en uit kan kleden. Maak je kindjes ‘Plum Plum look’ af met een tof Plum Plum T-shirt.

 

Over Plum Plum

Plum Plum Babygoods is een Belgisch merk en ontwerpt babyproducten volgens de nieuwste trends. De ontwerpen worden vooral gekenmerkt door soberheid, maar zijn tegelijk ook stijlvol. Babypark verkoopt naast Plum Plum broekjes ook andere producten van Plum Plum, zoals Plum Plum kussens, Plum Plum boxkleden, Plum Plum pyjama’s en Plum Plum lakens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Plum Plum Allover Bears Broekje

  Het Plum Plum Allover Bears Broekje is een praktisch en stijlvol broekje. Het Broekje beschikt over een comfortabele fit en extra aan en uit kleed gemakken dankzij de elastische tailleband.
  22,95
 • Quick view

  Plum Plum Allover Stripes Broekje

  Het Plum Plum Allover Stripes Broekje is een praktisch en stijlvol broekje. Het Broekje beschikt over een comfortabele fit en extra aan en uit kleed gemakken.
  22,95
 • Quick view

  Plum Plum Allover Bunny Broekje

  Het Plum Plum Allover Bunny Broekje is een praktisch en stijlvol broekje. Het Broekje beschikt over een comfortabele fit en extra aan en uit kleed gemakken.
  22,95
 • Quick view

  Plum Plum Uni Bunny Broekje

  Het Plum Plum Uni Bunny Broekje is een praktisch en stijlvol broekje. Het Broekje beschikt over een comfortabele fit en extra aan en uit kleed gemakken.
  19,95
 • Quick view

  Plum Plum Allover Panda Metrics Broekje

  Het Plum Plum Allover Panda Metrics Broekje is een praktisch en stijlvol broekje. Het Broekje beschikt over een comfortabele fit en extra aan en uit kleed gemakken.
  22,95
 • Quick view

  Plum Plum Allover Panda White Broekje

  Het Plum Plum Allover Panda White Broekje is een praktisch en stijlvol broekje. Het Broekje beschikt over een comfortabele fit en extra aan en uit kleed gemakken.
  22,95
 • Quick view

  Plum Plum Allover Pink Gnome Old Pink Broekje

  Het Plum Plum Allover Pink Gnome Old Pink Broekje is een praktisch en stijlvol broekje. Het Broekje beschikt over een comfortabele fit en extra aan en uit kleed gemakken.
  22,95
 • Quick view

  Plum Plum Uni Pink Broekje

  Het Plum Plum Uni Pink Gnome Black Broekje is een praktisch en stijlvol broekje. Het Broekje beschikt over een comfortabele fit en extra aan en uit kleed gemakken.
  19,95
8 Resultaten