BamBam Mutjes

Wanneer het buiten wat kouder begint te worden kan een heerlijk mutsje natuurlijk niet missen. BamBam heeft de perfecte mutsjes voor jouw kindje als je op zoek bent naar een mutsje die comfortabel en warm is. Met het mutsje van BamBam maak je de outfit van je kindje helemaal af. In de eerste weken kan je kindje zelfs binnenhuis nog wel eens een mutsje gebruiken. Een newborn vindt het vaak lastig om zichzelf goed warm te houden en een BamBam mutsje kan daarbij helpen.

Lees meer...

Schattige BamBam mutsjes

Comfortabel zijn de mutsjes van BamBam zeker. Dit komt door de goede pasvorm van het BamBam mutsje. De BmBam mutsjes hebben lichte kleuren en een leuk geschreven detail op de voorkant van het BamBam mutsje. Bekijk ons hele aanbod van BamBam online op de website en vind een schattig mutsje wat bij jouw kindje past.

Materiaal van de BamBam mutjes

Het materiaal van de BamBam mutsjes is katoen. Dit materiaal zorgt dan ook voor een goede kwaliteit. Het BamBam mutsje voelt zacht aan wanneer jou kindje het BamBam mutsje op heeft. Ook zijn de BamBam mutsjes erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. Je kunt het BamBam mutsje overigens wassen in de wasmachine.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  BamBam Mutsje Bad Hair Day

  Het BamBam mutsje is een schattig mutsje met de zilverkleurige opdruk ''Bad Hair Day''. Het is erg leuk om te geven en te krijgen als kraamcadeau. Uiteraard is het mutsje wasbaar in de wasmachine.

  10,95
 • Quick view

  BamBam Mutsje I'm A Star

  Het BamBam mutsje is een schattig mutsje met de zilverkleurige opdruk ''I'm A Star''. Het is erg leuk om te geven en te krijgen als kraamcadeau. Uiteraard is het mutsje wasbaar in de wasmachine.

  10,95
 • Quick view

  BamBam Babymutsje 'It Started With a Kiss'

  Zacht katoenen babymutsje met de tekst 'It Started With a Kiss' van het merk Bambam. Leuk om te geven als kraamcadeau.

  10,95
 • Quick view

  BamBam Babymutsje "I am a girl"

  Lekkere zacht katoenen babymutsje met de tekst 'Before you ask... I'm a girl'. Dit mutsje heeft een perfecte pasvorm en staat altijd mooi!

  10,95

  7,12

 • Quick view

  BamBam You Make My Heart Smile Mutsje 0-3 Mnd

  Dit prachtige mutsje van BamBam met de tekst 'you make my heart smile' is geschikt voor kinderen van 0-3 maanden. Het mutsje beschikt over een goede pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  10,95
 • Quick view

  BamBam Babymutsje "I am a boy "

  Lekker zacht babymutsje met de tekst: 'before you ask... I'm a boy'. Het mutsje heeft een perfecte pasvorm en staat altijd mooi!

  10,95

  8,99

 • Quick view

  BamBam Born To Sparkle Mutsje 0-3 Mnd

  Dit prachtige mutsje van BamBam met de tekst 'born to sparkle' is geschikt voor kinderen van 0-3 maanden. Het mutsje beschikt over een goede pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  10,95
 • Quick view

  BamBam Mutsje Perfect

  Het BamBam mutsje is een schattig mutsje met de zilverkleurige opdruk ''Perfect''. Het is erg leuk om te geven en te krijgen als kraamcadeau. Uiteraard is het mutsje wasbaar in de wasmachine.

  10,95
8 Resultaten
Trustpilot