Bamboom Mutsjes

Wanneer het wat kouder begint te worden buiten kan een Bamboom mutsje natuurlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje. Het Bamboom mutsje houd het hoofdje en de oortjes van je kindje heerlijk warm. Pasgeboren baby's k unnen zichzelf vaak nog niet goed op temperatuur houden. Een Bamboom mutsje helpt daarbij. De mutsjes komen dus zowel binnens- als buitenshuis van pas.

Lees meer...

Comfort van de Bamboom mutsjes

Comfortabel is het mutsje van Bamboom zeker. Dit komt door de juiste pasvorm van het Bamboom mutsje. De mutsjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Met de mutsjes van Bamboom maak je de outfit van je kindje helemaal af en compleet. Bekijk ons hele aanbod van Bamboom online op onze website en vind wat bij jouw kindje past. De Bamboom mutsjes zijn ook verkrijgbaar in onze megastores.

Bamboom mutsje als kraamcadeau

De Bamboom mutsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is de kwaliteit van de Bamboom mutsjes dus ook zeer goed. Het Bamboom mutsje voelt zacht en comfortabel aan wanneer je kindje het Bamboom mutsje op heeft. Het Bamboom mutsje beschermd je kindje optimaal tegen de kou. Ook zijn de Bamboom mutsjes erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Mutsje Velvet

  Dit Bamboom Mutsje Velvet is een must-have! Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig velvet materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Door het mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje goed warm.
  14,95
 • Quick view

  Bamboom Cappellino Mutsje

  Dit Bamboom Cappellino Mutsje is een echte must-have! Het stijlvolle mutsje van Bamboom is gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het mutsje is niet geschikt voor in de droger.
  12,95
 • Quick view

  Bamboom Primavera Mutsje 0-1 Mnd

  Dit Bamboom Primavera Mutsje 0-1 Mnd is een echte must-have! Het stijlvolle mutsje van Bamboom is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Niet geschikt voor in de droger.
  12,95
 • Quick view

  Bamboom Elf Mutsje

  Dit Bamboom Elf Mutsje Roze is een echte must-have! Het stijlvolle mutsje van Bamboom is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Niet geschikt voor in de droger.
  11,45
 • Quick view

  Bamboom Papavero Mutsje 0-1 Mnd

  Dit Bamboom Papavero Mutsje 0-1 Mnd is een echte must-have! Het stijlvolle mutsje van Bamboom is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Niet geschikt voor in de droger.
  12,95
5 Resultaten
Trustpilot