Feetje mutsjes

Feetje heeft een ruime keus uit de leuke mutsjes voor jouw kindje. De mutsjes van Feetje houden het hoofdje en de oortjes van je kindje heerlijk warm wanneer het wat kouder begint te worden buiten. Natuurlijk kun je het mutsje ook binnenhuis gebruiken voor jouw newborn. Pasgeboren baby's vinden het vaak lastig om op temperatuur te blijven en een Feetje mutsje is dan ideaal. Bekijk ons hele aanbod van Feetje op onze website.

Lees meer...

Comfort van de Feetje mutsjes

Het mutsje van Feetje voelt heerlijk zacht en comfortabel wanneer je kindje de Feetje muts op heeft. Dus comfortabel is het Feetje mutsje zeker. Je kunt de mutsjes van Feetje gemakkelijk combineren met de kleertjes van jou kindje. Met het mutsje van Feetje maak je de outfit van je kindje helemaal af en compleet. De printjes van de mutsjes matchen perfect met andere babykleertjes van Feetje.

Materiaal van de Feetje mutsjes

De mutsjes van Feetje zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit betekent dan ook dat de kwaliteit van de Feetje mutsjes erg goed is. De Feetje mutsjes hebben mooie kleuren of een printje en een lieve uitstraling. Het mutsje van Feetje is dus een leuke toevoeging aan de kledingkast van jou kindje. Je kunt het Feetje mutsje overigens gewoon wassen in de wasmachine. Bestel vandaag nog een Feetje mutsje online voor jouw baby!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Feetje Giraffe Muts Grijs Melange

  Een Feetje Giraffe Muts Grijs Melange is een leuke toevoeging aan de kledingkast van je kindje. Het mutsje is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  5,99
 • Quick view

  Feetje First Knit Muts

  Een Feetje First Knit Muts is een leuke toevoeging aan de kledingkast van je kindje. Het leuke mutsje is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  9,99
 • Quick view

  Feetje Dots Muts Roze

  Een Feetje Dots Muts Roze is een leuke toevoeging aan de kledingkast van je kindje. Het mutsje is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  5,99
 • Quick view

  Feetje Dots Haarband Roze

  Een Feetje Dots Haarband Roze is een leuke accessoire voor je kindje. Het haarbandje voelt lekker zacht aan, aangezien het gemaakt is van zacht katoen. De stippen en het strikje zorgen voor een leuk ontwerp.
  5,99
 • Quick view

  Feetje Mini Person Muts Antra Melange

  Een Feetje Mini Person Muts Antra Melange is een leuke toevoeging aan de kledingkast van je kindje. Het mutsje heeft één maat en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heel zacht aanvoelt voor je kindje.
  5,99
5 Resultaten
Trustpilot