Fresk mutsjes

Fresk heeft mooie mutsjes die het hoofdje en de oortjes van je kindje heerlijk warm houden wanneer het wat kouder begint te worden buiten. Pasgeboren kindjes hebben vaak wat moeite met zichzelf warm houden. De Fresk mutsjes zijn dan ook ideaal om binnenshuis te dragen. Bekijk ons hele aanbod van Fresk gemakkelijk onile op onze website.

Lees meer...

Fresk mutsje voor jouw baby

Goed om te weten: de Fresk mutsjes zijn zeker comfortabel. Dit komt door de goede pasvorm van het Fresk mutsje. Het Fresk mutsje sluit goed aan op het hoofdje van je kindje. De mutsjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en zijn goed te combineren met de andere kleding van je kindje. Het mutsje van Fresk voel heerlijk zacht en comfortabel aan wanneer je kindje het Fresk mutsje op heeft.

Materiaal van de Fresk mutsjes

Het materiaal van de Fresk mutsjes is 100% biologisch katoen. Dit zijn hoogwaardige materialen en zorgen dan ook voor de goede kwaliteit van het Fresk mutsje. Het mutsje is al te gebruiken vanaf de geboorte. Eigenlijk kan het Fresk mutsje dus niet missen in de kledingkast van jou kindje. Ook zijn de Fresk mutsjes erg leuk oom cadeau te geven bijvoorbeeld als kraamcadeau of als presentje bij een zwangerschapsaankondiging. Bij een bestelling vanaf €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Fresk Uni Mutsje

    Met dit Fresk Uni Mutsje blijven de oortjes van je kindje heerlijk warm. Het stijlvolle mutsje voelt zacht en comfortabel aan, heeft een goede pasvorm en is geschikt vanaf de geboorte.
    9,95
1 Resultaten