Little Indians mutsjes

Little Indians mutsjes houden het hoofdje en de oortjes van je kindje heerlijk warm wanneer het wat kouder word buiten. Je kunt ons hele aanbod van Little Indians gemakkelijk online bekijken. De mutsjes van Little Indians zijn perfect te combineren met andere kledingstukken van dit merk. Zo kun je je kindje in een complete outfit van Little Indians laten stralen!

Lees meer...

Comfort van de Little Indians mutsjes

Comfortabel zit het mutsje van Little Indians zeker. Het Little Indians mutsje voelt zacht aan en sluit goed aan op het hoofdje van je kindje. Dit komt door de goede pasvorm van het Little Indians mutsje. De Little Indians mutsjes hebben mooie kleuren of een leuk printje en zijn goed te combineren met andere kleding van je kindje. Het mutsje van Little Indians is een leuke toevoeging aan de kledingkast van jouw kindje.

Materiaal van de Little Indians mutsjes

De mutsjes van Little Indians zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt dan ook voor de goede kwaliteit van het Little Indians mutsje. De Little Indians mutsjes hebben een lieve uitstraling en maken de outfit van je kindje helemaal af en compleet. Het Little Indians mutsje is overigens geschikt voor in de wasmachine en droger. Ook is het erg leuk om het Little Indians mutsje cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Little Indians Leopard Mutsje Rose 0-12 Mnd

  Het stijlvolle Little Indians Leopard Mutsje Rose 0-12 Mnd is een echte musthave voor je kindje! Het schattige mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft altijd mooi op zijn plek zitten.
  11,95
 • Quick view

  Little Indians Dots Mutsje 0-12 Mnd

  Het stijlvolle Little Indians Dots Mutsje 0-12 Mnd is een echte musthave voor je kindje! Het schattige mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft altijd mooi op zijn plek zitten.
  11,95
 • Quick view

  Little Indians Small Stripe Mutsje 9-12 Mnd

  Het stijlvolle Little Indians Small Stripe Mutsje 9-12 Mnd is een echte musthave voor je kindje! Het schattige en comfortabele mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een perfecte pasvorm.
  11,95
 • Quick view

  Little Indians Rib Mutsje Abbey Stone

  Het stijlvolle Little Indians Rib Mutsje Abbey Stone is een echte musthave voor je kindje! Het schattige mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft altijd mooi op het hoofdje zitten. Voelt zacht aan.
  11,95
 • Quick view

  Little Indians Mutsje Corduroy Green

  Het stijlvolle Little Indians Mutsje Corduroy Green is een echte musthave voor de kledingkast van je kindje! Het schattige en comfortabele mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een perfecte pasvorm.
  11,95
 • Quick view

  Little Indians Small Stripe Mutsje 0-9 Mnd

  Het stijlvolle Little Indians Small Stripe Mutsje 0-9 Mnd is een echte musthave voor je kindje! Het schattige en comfortabele mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een perfecte pasvorm.
  11,95
6 Resultaten