Mats en Merthe mutsjes

Mats en Merthe hebben een ruime keus uit mooie en stijlvolle mutsjes die de outfit van je kindje helemaal compleet maken. De mutsjes van Mats en Merthe maken de outfit van je kindje compleet maar houden ook de oortjes en het hoofdje van je kindje heerlijk warm in de koudere dagen. Super leuk om te combineren met de andere kleding van Mats en Merthe!

Lees meer...

Een schattig Mats en Merthe mutsje

De mutsjes van Mats en Merthe hebben een schattige en stijlvolle uitstraling. Mats en Merthe hebben mutsjes in verschillende kleuren en met verschillende details. Zo kun je kijken wat het beste bij je kindje past. Je kunt de Mats en Merthe mutsjes gemakkelijk combineren met de outfits van je kindje. Wanneer je kindje het Mats en Merthe mutsje op heeft voelt het Mats en Merthe mutsje heerlijk warm aan. De mutsjes van Mats en Merthe zijn een leuke toevoeging aan de kledingkast van jou kindje.

Materiaal van de Mats en Merthe mutsjes

Het materiaal van de Mats en Merthe mutsjes is 100% katoen, dit materiaal voelt zacht en stevig aan. Dit is een hoogwaardig materiaal de kwaliteit van de Mats en Merthe mutsjes is dan ook zeer goed. De Mats en Merthe mutsjes hebben een goede pasvorm. Hierdoor blijft het Mats en Merthe mutsje goed op het hoofdje van je kindje zitten en waait het Mats en Merthe mutsje niet zomaar af. Het mutsje van Mats en Merthe is een echte musthave. Je kunt de mutsjes van Mats en Merthe overigens gewoon wassen in de wasmachine.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mats & Merthe Knit Fantasy Mutsje Old Pink 1 Mnd

  Het Mats & Merthe Knit Fantasy Mutsje Old Pink 1 Mnd is een echte musthave voor je kindje! De muts is gemaakt van hoogwaardig materiaal en dankzij de elastische band blijft het mutsje mooi op zijn plek zitten.
  19,99
 • Quick view

  Mats & Merthe Daisy Mutsje

  Het Mats & Merthe Daisy Mutsje is een echte musthave voor je kindje! De muts is gemaakt van hoogwaardig materiaal en dankzij de elastische band blijft het mutsje mooi op zijn plek zitten.
  12,99
2 Resultaten
Trustpilot