Snoozebaby mutsjes

Met de mutsjes van Snoozebaby blijven de oortjes en het hoofdje van je kindje heerlijk warm. Dit is extra fijn voor je kindje wanneer het kouder begint te worden buiten. De mutsjes van Snoozebaby zijn stijlvol en maken de outfit van je kindje helemaal af.

Lees meer...

Een comfortabel en mooi Snoozebaby mutsje

Het Snoozebaby mutsje zit erg comfortabel wanneer je kindje het Snoozebaby mutsje op heeft. Door de goede pasvorm en de stretch van het Snoozebaby mutsje blijft het Snoozebaby mutsje goed zitten op het hoofdje van je kindje. Zo kan het Snoozebaby mutsje niet zomaar af waaien of kwijt raken. Je kunt gemakkelijk het Snoozebaby mutsje combineren met de outfits van je kindje.

Materiaal van de Snoozebaby mutsjes

Het Snoozebaby mutsje is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is de kwaliteit dan ook zeer goed van het Snoozebaby mutsje. Het Snoozebaby mutsje voelt zacht en warm aan wanneer je kindje het Snoozebaby mutsje op heeft. Je kunt het Snoozebaby mutsje overigens gewoon wassen in de wasmachine Het Snoozebaby mutsje is een echte musthave en een leuke toevoeging aan de kledingkast van je kindje.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Snoozebaby Knitted Muts Indigo Blue

    Het Snoozebaby Knitted Muts Indigo Blue is een echte musthave die de outfit van je kindje helemaal afmaakt! Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft dankzij de elastische band goed zitten.
    12,95
1 Resultaten
Trustpilot