Bemini pyjama’s

 

Pyjama’s houden je kindje tijdens de nachtrust lekker warm. Een pyjama moet zacht en comfortabel aanvoelen en niet te strak zitten. Doordat je kindje tijdens zijn of haar slaap vaak ligt te rollen en te woelen heeft je kindje ook een pyjama nodig die veel bewegingsvrijheid biedt. Bij Babypark heb je een ruime keuze in verschillende pyjama’s.

 

Lees meer...

Fijne zachte Bemini pyjama’s

Het merk Bemini heeft fijne en zachte pyjama’s in haar collectie. Gemaakt van katoen en wasbaar in de wasmachine op 40°C. Het fijne aan Bemini pyjama’s is dat de voetjes aan de Bemini pyjama’s als sokken dienen, zo worden de voetjes van je kindje niet zo snel koud. Verder zijn de Bemini pyjama’s verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en zijn er Bemini pyjama’s die aan de voorkant drukknoopjes hebben of aan de achterkant. Door de drukknoopjes kan je een Bemini pyjama gemakkelijk bij je kindje aan- en uittrekken. Bemini pyjama’s zijn verkrijgbaar in effen kleuren, maar ook met een kleine afbeelding of een all-over print.

 

Over Bemini

Bemini is een Belgisch merk met fijne textielproducten voor je kindje. Elk product voelt lekker zacht aan en zijn zodanig gemaakt dat ze comfortabel aanvoelen voor je kindje en voor jou heel gebruiksvriendelijk zijn. Alle Bemini producten voldoen aan de veiligheidseisen. De stoffen zijn Oeko-Tex® gecertificeerd, wat onder meer betekent dat deze zo min mogelijk schadelijke stoffen bevatten. Bij Babypark zijn er diverse producten van Bemini verkrijgbaar zoals Bemini dekens, Bemini boxkleden, Bemini bandana’s en Bemini voetenzakken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bemini Pady Stary Pyjama Grizou Newborn

  De Bemini pyjama beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknoopsluiting aan de voorzijde.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Pady Stary Pyjama Grizou

  De Bemini pyjama beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknoopsluiting.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Jersey Svenn Pyjama Newborn Tender

  De Bemini Jersey Svenn Pyjama Newborn Tender beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknoopsluiting aan de voorzijde.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Pretty Pyjama Dolly

  De Bemini Pretty Pyjama Dolly beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van handige drukknoopsluiting.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Jersey Svenn Pyjama Tender 0-3 Mnd

  De Bemini Jersey Svenn Pyjama Tender 0-3 Mnd beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknoopsluiting aan de voorzijde.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Jersey Frizzy Pyjama Relax 0-3 Mnd

  De Bemini Jersey Frizzy Pyjama Relax 0-3 Mnd beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknoopsluiting aan de voorzijde.
  23,90
6 Resultaten