Fresk pyjama’s

 

Het is belangrijk om je kindje een pyjama te geven die een goede nachtrust bevordert. Een pyjama mag niet knellen en moet soepel zijn en zacht aanvoelen. Ook is het fijn als een pyjama luchtig is zodat je kindje er niet gauw in zal zweten. Bij Babypark zijn er verschillende soorten pyjama’s verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Fresk pyjama’s met een tikkeltje retro

De pyjama’s van Fresk zijn gemaakt van 100% biologisch katoen waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. De Fresk pyjama’s zijn er in 2 verschillende soorten, namelijk Fresk pyjama’s met voetjes die als sokken dienen en Fresk pyjama’s zonder voetjes. De Fresk pyjama’s hebben lange mouwen, aan de onderkant handige drukknoopjes en een enveloppe-opening bij de hals zodat het gemakkelijk is om de Fresk pyjama aan en uit te trekken. Het leuke aan sommige Fresk pyjama’s is dat ze aan de voorkant een grote buidelzak hebben. De Fresk pyjama’s hebben allen een leuke all-over retroprint en zijn in de wasmachine wasbaar op 40°C.

 

Over Fresk

Het merk Fresk is opgericht door het echtpaar van Aardenne dat naast de Nederlandse roots ook Scandinavisch roots heeft. Fresk betekent in het Scandinavisch ‘een fris briesje, een nieuw begin’. De babyproducten van Fresk zijn fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. Naast Fresk pyjama’s zijn er ook andere producten van Fresk verkrijgbaar bij Babypark zoals Fresk dekens, Fresk vesten, Fresk wieglakens en Fresk slabbetjes. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Hedgehog Pyjama Zonder Voet

  Deze Fresk Hedgehog Pyjama Zonder Voet heeft een perfecte pasvorm en opent zicht eenvoudig door middel van drukknoopjes. Verder is de pyjama gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Hedgehog Pyjama Met Voet

  Deze Fresk Hedgehog Pyjama Met Voet heeft een perfecte pasvorm en opent zicht eenvoudig door middel van drukknoopjes. Verder is de pyjama gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  32,95
 • Quick view

  Fresk Lion Pyjama Met Voet

  Deze stijlvolle Fresk Lion Pyjama Met Voet heeft een perfecte pasvorm en opent zicht eenvoudig door middel van drukknoopjes. Verder is de pyjama gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  32,95
 • Quick view

  Fresk Birds Pyjama Zonder Voet

  Deze Fresk Birds Pyjama Zonder Voet heeft een perfecte pasvorm en opent zicht eenvoudig door middel van drukknoopjes. Verder is de pyjama gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Lion Pyjama Zonder Voet

  Deze Fresk Lion Pyjama Zonder Voet heeft een perfecte pasvorm en opent zicht eenvoudig door middel van drukknoopjes. Verder is de pyjama gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Birds Pyjama Met Voet

  Deze stijlvolle Fresk Birds Pyjama Met Voet heeft een perfecte pasvorm en opent zicht eenvoudig door middel van drukknoopjes. Verder is de pyjama gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  32,95
 • Quick view

  Fresk Dandelion Pyjama Met Voet

  Deze Fresk Dandelion Pyjama Met Voet heeft een perfecte pasvorm en opent zicht eenvoudig door middel van drukknoopjes. Verder is de pyjama gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  32,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Pyjama Indigo Blue

  Deze Fresk Giraf Pyjama Indigo Blue beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam biologisch katoen en heeft handige drukknoopjes aan de voorzijde.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Dandelion Pyjama Zonder Voet

  Deze Fresk Dandelion Pyjama Zonder Voet beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam biologisch katoen en heeft handige drukknoopjes aan de voorzijde.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Dachsy Pyjama Zonder Voet

  Deze Fresk Dachsy Pyjama Zonder Voet beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam biologisch katoen en heeft handige drukknoopjes aan de voorzijde.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 27,95

 • Quick view

  Fresk Pinguin Pyjama Zonder Voet

  Deze Fresk Pinguin Pyjama Zonder Voet beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam biologisch katoen en heeft handige drukknoopjes aan de voorzijde.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 28,95

11 Resultaten
Trustpilot