3 Resultaten
 • Quick view Snoozebaby Birds Lange Mouw Boxpakje

  Snoozebaby Birds Lange Mouw Boxpakje

  Uit voorraad leverbaar
  29,95
 • Quick view Snoozebaby Hand Stripe Lange Mouw Boxpakje

  Snoozebaby Hand Stripe Lange Mouw Boxpakje

  Uit voorraad leverbaar
  29,95
3 Resultaten

Snoozebaby pakje

 

Geef je kindje een heerlijk, comfortabel Snoozebaby pakje. Snoozebaby pakjes zijn gemaakt van zachte stoffen, zoals jersey. Meestal maak je Snoozebaby pakjes open en dicht met behulp van drukknoopjes. Die voelen heel prettig aan voor je kindje. De kwaliteit van Snoozebaby pakjes is heel goed. Snoozebaby pakjes zijn meestal uitwasbaar in de wasmachine op 30 graden.

 

Unisex Snoozebaby pakjes

Veel Snoozebaby pakjes zijn bedoeld voor zowel jongetjes als meisjes. Het voordeel hiervan is dat een later broertje of zusje het Snoozebaby pakje ook kan dragen.

 

Over Snoozebaby

Snoozebaby is een merk van pakjes en andere textielproducten van heerlijke, zachte stofjes. Kenmerkend aan Snoozebaby zijn de labeltjes die je aan veel producten tegenkomt. Snoozebaby heeft namelijk ontdekt dat baby’s dol zijn op labeltjes. Ze houden ervan om hieraan te friemelen en deze in hun mond te stoppen. Wil je ook zo'n Snoozebaby pakje hebben? Bestel en betaal deze dan vandaag nog voor 20:00 uur en in de meeste gevallen wordt het pakketje de volgende dag al bezorgd!